Veckoblogg för v 18-2011

MÅNDAG: Vaknade före klockan så det blev att gå upp och ta det lugnt med frukost och tidningsläsning. Ingen bra dag alls, inombords är det kaos igen. Känns inget kul alls att det skulle bli så här då det började kännas så pass bra. Tråkig dag då det gäller vädret. Före kvällsfikat cyklade jag 6 km, benen var mjuka så det blev inte längre. Men jag tror att det är bra med motion även om det känns tungt inombords.

TISDAG: Kändes bättre denna dag, men var trött då jag steg upp. Täckjacka kom på då man for på morgonen. Vi var till Vännäs på eftermiddagen på behandling för onda och spända muskler. Sen handlade jag på Ica innan vi for hem. Trött och slö hela kvällen som vanligt.

ONSDAG: Vaknade före klockan, men hade huvudvärk och det gick inte över innan jag skulle fara till biblioteket. Så jag fick ta en migräntablett och ringde till biblioteket att jag var sjuk. Sen gick jag och lade mig och vilade någon timme på förmiddagen. Blir trött sedan jag tagit migräntabletten. Blev en promenad då jag hämtade posten. Och det var bra med lite frisk luft. Trist väder hela dagen och ganska kyligt. Vi var och handlade på eftermiddagen, så köpte vi hem 8 säckar med plantjord och en säck med gödsel. Pratade med sonen om resan upp hit. Kollade av det billigaste färdsättet.

TORSDAG: Lite varmare denna dag. Då jag kom hem så hade Kjell ställt ut alla roskrukor på plattorna framför huset. Och så hade han grävt ut från bänkarna i växthuset. Så vi kunde fylla på jord och gödning. Men vi hade köpt för lite så det blev en tur till affären och skaffa mera jord och gödsel. Gick 12,5 säck med plantjord och 2 säckar med gödsel. Nu skulle man få ut pumpen också. Men vi får nog bära vatten första tiden då man satt ut tomaterna. Beställde tågbiljett till son och Lovisa. Så nu kan han hämta biljetterna på stationen i Gtb. Roligt att de äntligen kommer komma upp ett tag.

FREDAG: Då jag kom hem så var det både städat och diskat. Kändes roligt att det var klart och man slapp det då det är helg. På kvällen var Kjell på markägarstämma. Jag själv städade övervåningen och så har jag tvättat ett täcke och vädrat ett par stycken. Så nu är det rent och fräscht då barnen kommer. Då Kjell kom hem hade han med sig dagordningen från stämman. Och där fanns det noterat hur mycket djur det skjutits i Agnäs. Då jag ser att det är skjutit 6 gräsänder, 16 skator och 25 nötskrikor. Funderar på varför man skjuter dessa fåglar, de har väl knappast ställt till någon oreda för oss människor.

LÖRDAG: Då jag vaknade strax efter åtta så gick jag ut och tog postrundan innan jag hämtade tidningen. Sen blev det frukost och så for vi och lämnade in tipset. Handlade lite på Konsum också. Hämtade ut tipsvinst på 7+23 kronor som kom i burken. Innan lunchen gick jag ut och gick 20 minuter. Sen blev det 4 rundor runt gården på eftermiddagen, så jag fick ihop drygt 40 minuters gång under dagen i alla fall. På kvällen såg jag lite tv på övervåningen. Kjell fick se hockeyn nere, jag gillar nästan tv:n uppe bättre. Tycker det är bättre bild där.

SÖNDAG: Vaknade i vettig tid även denna morgon. Så jag gick ut och gick, det blev till Fanäse denna morgon. Var riktigt skönt ute, man behöver inte några tjocka kläder då man är ute och går. Men det var plöjt bort en bit av vandringsleden direkt efter bron nere i Ogerna. Lite synd att det görs så, behövs ju bara spara en meter efter kanten. Och då det är utmärkt vandringsled så borde leden inte bli plöjd. Men det är väl ingen som tänker på att det är en led. Vi for till golfbanan på eftermiddagen. Provade att slå på rangen, så nu får man känna hur det kommer kännas i armen i morgon. Det är det som kommer avgöra vad jag skall vara för medlem i sommar. Kjell spelade 1,2 och 9.e hål på de provisoriska hålen, jag bar hans klubbor. Har varit en fin dag hela dagen idag. Känns skönt att det är lite varmare ute nu. Nu blir det Mästarnas mästare och så får man se vem som åker ut denna gång.

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.