Veckoblogg för v 21 – 2011

MÅNDAG: En dag då både vädret och jag skälv hade en grå dag och dyster dag. Hela dagen blev en slö dag för min del.

TISDAG: Trött då klockan ringde, men man blir piggare sedan man fått i sig frukost och en kopp kaffe. På eftermiddagen var vi till graven, bytte ut påskliljorna som blommat ut. Och så blev det penséer i stället. Det blev genast lite bättre med fina blommor. En ros från förra året verkar grönska, så den fick sitta kvar. Och så får man se hur det blir om den kommer ta sig ordentligt och kanske blomma ett år till. Hade tänkt hänga ut den rena tvätten, men det kom regn så det fick bli torktumlaren som fick torka kläderna. Men det är alltid trevligare med att torka kläderna ute. Luktar så gott då man tar in dem.

ONSDAG: Soligt men blåsigt. Då vi ätit middag så for vi till Golfbanan, vi gick den nya delen. Det är roligt att variera och så slog jag ut från röd hela tiden. Ibland gick det bra och ibland gick det åt fanders. Det blev en fin kväll i alla fall så det var trevligt med en runda.

TORSDAG: Soligt men blåsigt, var en lat dag för mig. Kjell var och spelade golf på förmiddagen med S. Pratade med Inger och det är alltid roligt att göra det. På kvällen blev det lite tv för mig. Men glömde bort att det var ”grannfejden” så jag missade det tyvärr.

FREDAG: Mulet på förmiddagen och ingen större värme. På eftermiddagen blev det regn, vi var till Nordmaling och hämtade ut torrfoder till katterna och så löste vi ut insulinet till Kotte. Tur att de fem sprutpennorna räcker i 200 dagar, så om man slår ut det så blir det inte så himla dyrt per månad. Nu har vi 10 kg mat i alla fall, så det räcker några månader. Handlade hos Karin lite lätt innan vi kom hem.

LÖRDAG: Gick upp strax efter åtta och då blev det en tidningsrunda. Det var alldeles stilla på älven, fåglarna kvittrade och så luktade det hägg. Morgonen kunde inte var så mycket bättre. Då vi ätit frukost blev det Bjurholm, skulle hämta mitt andelstips och lämna in Kjells tips. Sen blev det handling både på Konsum och hos Karin. Ringde sonen och grattade, men jag ringer Lovisa nästa vecka. Hon var hos mamma och jag har inte det numret.

SÖNDAG: Vi var till golfbanan och spelade Scramble tillsammans med Sture och Lisbeth. Synd att vi inte hade tur med vädret, då man kom hem så var man dyngsur. Det var bara att byta ut alla kläder. Men det var trevligt i alla fall och en hel del lag var det också. Roligt att det är så pass mycket folk. Och ett bra tillfälle och att prova på golf, det var så jag upptäckte att det var roligt. Fick en påse surisar av Ulrika och jag kan ju inte äta godis som vanligt folk. Jag biter sönder dem fast de är hårda. Och det blev att jag bet sönder en tand, så det måste bli att ringa tandläkaren i morgon. Måste få tanden lagad innan helgen. Nu har vi sett på Mästarnas Mästare och det blev Ingmar som vann. Egentligen inte konstigt alls, för han är duktig på mycket den mannen.

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.