Veckoblogg 24-2011

MÅNDAG: Betydligt svalare denna dag mot det var under helgen. Blåste ganska bra under hela dagen. Vädret kändes grått och även humöret var grått kan man säga. Gick bara och önskade att dagen skulle ta slut så man fick en ny dag.

TISDAG: Lite finare väder denna dag och skolavslutning för grundskolan i kommunen. Marcus ringde efter lunchen och det blir man alltid glad över. Är roligt då ”lilldrängen” hör av sig till farmor. Skulle vattna i växthuset, men det var dåligt tryck så det blev inte så mycket som kom ut genom slangen. Men jag fick i alla fall lite vatten på tomaterna. Vi trodde det skulle fungera nu då älven stigit. Men det var förmodligen för lite vatten så det kom inte in nog med vatten i slangen. Kjell for och spelade tisdagsgolf, själv så var jag hemma och bara slöade framför tv:n.

ONSDAG: Mulet under dagen, jag hade tänkt fara och fika med Marcus sedan han slutat skolan. Men han jobbade på eftermiddagen så jag for inte. Nu har han också sommarlov men får jobba hela sommaren och det är jättebra. Är glad för hans skull att han fick detta jobb. Marcus ringde innan han började jobba på eftermiddagen. Fick hans jobbtider för nästa vecka. Kjell provade om det gick att få mera vatten och älven har blivit högre och nu gick det att vattna och duscha plantorna i växthuset. Då det blir för lite vatten i älven så får man inte upp tillräckligt med vatten tydligen.

TORSDAG: Ledig dag, vi skulle till Vännäs och ta emot Mia då hon slutade skolan. Trots att jag var hemma hela förmiddagen så blev det ont om tid. Så brukar det inte vara här, så Kjell fick köra ordentligt för att vi skulle hinna fram i tid. Sen blev det god tårta då vi kom hem. Och middag med grillat, jag gillar det. Kjell han var och spelade torsdagsgolf. Elin ”Marcus” tjej tog också examen. Men vi kunde inte fara till Umeå, men Marcus fixade present till henne från oss.

FREDAG: Sist dagen på min praktikplats på biblioteket. Och denna dag så försov jag mig ordentligt. Somnade om sedan klockan ringde och vaknade 7:45, det blev en snabb frukost och ingen tidningsläsning. Så jag blev inte så mycket försenad, blev en kvart ungefär. På efter middagen så ringde Inga-Lill till pappa. Hon grattade honom och så fick han paket och kort från henne. Roligt då hon hör av sig till honom. Efter middagen så for vi till golfbanan och spelade en runda. Det gick ganska bra för mig och det var en fin kväll för att spela golf.

LÖRDAG: Kjell for och planterade, så jag låg och drog mig lite längre. Då jag ätit frukost så blev det en tur till Bjurholm. Lämnade in Kjells tips och hämtade mitt andelstips. Sen blev det handling både på Konsum och hos Karin. Lovisa ringde och skulle prata med farfar, men han var inte hemma. Men jag fick säga några ord till henne i alla fall. Då det var dags att rätta andelstipset så visade det sig att vi hade fått in 13 rätt. Nu var det en omgång då det inte gav så mycket och man skall dela det på 10. Men det är roligt då det blir så pass många rätt i alla fall. Pengarna som man får går till en kamera.

SÖNDAG: Sov ganska länge i morse, då vi ätit frukost så blev det att vattna i växhuset och så fick rosorna lite vatten. Har varit lat hela dagen. Efter middagen for vi på golfbanan, var en fin kväll för att vara där. Och min bästa runda någonsin, hade jag inte tappat humöret på ett par hål så har det blivit ett par slag mindre. Men man ser att det går framåt i alla fall och då får man vara nöjd.

Veckans höjdpunkt var Mias skolavslutning.

www.rallyfarmor.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.