Veckoblogg för v 25-2011

MÅNDAG: Sovmorgon, for till Bjurholm och arbetsförmedlingen då jag ätit frukost och läst tidningen. Då vi ätit lunch så blev det Umeå, for först och hämtade Marcus. Han hade slutat vid sju i morse, så han var trött. Men följde med, han skulle hjälpa mig köpa en kamera. Äntligen fick jag en ny, men den jag ville ha var slut på både affärerna som vi var till. Men jag har haft Canon förut, så det blev det nu också. Sen var vi och tittade på golfvagnar, blir dyrt att hyra varje gång också. Så vi köpte var sin som går att fälla ihop, för man måste ju få in den i bilen. Vi var och fikade med Marcus innan vi åkte hem med honom. Han fick köra från centrum till Obs och så hem till sig. Och han kör lugnt och sansat så man behöver inte vara rädd. Regnat mest hela dagen, så nu har vi fått rotblöta. Vi behövde detta regn för marken var väldigt torr. Löste ut min tipsvinst det blev ca 2200 per andel, det gick till kameran. Så min kamera är köpt för vinst på tips och postkod lotteriet.

TISDAG: En slö dag. Vi var till Vännäs på behandling och som vanligt blev jag trött. Innan vi for hem blev det ett besök hos Ica där. Jag slöade hela kvällen.

ONSDAG: Var lite mulet från början av dagen. Men sen kom solen fram och det blev en behaglig dag. Vi for och spelade golf innan middagen. Men jag skulle nog varit hemma, inget fungerade. Jag skulle nog ha vilat armen och axlarna en dag till. För det blev lite för mycket för det denna dag. Vattnade i växthuset på kvällssidan och så har tisteln kommit upp. Den växer och frodas. Även potatisen har tittat fram.

TORSDAG: Var riktigt skönt då jag hämtade tidningen. Men blev svalare på eftermiddagen. Var en ganska lat dag. Hängde bara ut den rena tvätten och vattnade i växthuset. Hela kvällen var bara slapp både framför datorn och framför tv:n

FREDAG: Midsommarafton som jag tycker är överdriven. Vi var och handlade hos Karin på förmiddagen. Sen blev det Bjurholm och Konsum och lämnade in Kjells tips. Var regnskurar till och från men det blev bättre vid två tiden. Vi for till skolan för där var det den sedvanliga midsommarfirandet. Med uppträdande och en del tävlingar, men i år avstod vi för att ha hand om varpkastningen. Kjell hade så pass ont i ryggen så han skulle inte behöva bocka ner sig för mycket. Är bra att det kommer in yngre som kan ta över också. Vi for hem innan slättkäppsdragningen, blev färska potatisar och matjessill. Lovisa ringde hon skulle prata med farfar och farmor. Men hon var ganska förkyld med bl.a. tätt i näsan så det var lite svårt att höra vad hon sa ibland.

LÖRDAG: Sov länge och regnskurar som var ganska kraftiga emellanåt. Så mina kläder blev blöta igen. Linn kom in en stund på kvällssidan hon skulle visa ett trolleritrick. Då vi hade fikat på kvällen for vi ut en sväng. Vi åkte efter flera vägar för att ev. få se en björn. Men inte fick vi se någon. Hade kameran med mig för att kunna fota. Så det blev inga kort, räven som sprang över vägen kom så fort så man hann inte se den nästan.

SÖNDAG: Trött i morse och kände mig bara lat. Har inte gjort så mycket, men sett en del tv under förmiddagen och eftermiddagen. Bl.a. har jag sett Syd och Nord på kanal 8, gillade den serien. Och man ser den gärna igen. Då vi ätit middag for vi till Bjurholm för att hämta mitt andelsspel. Och så plockade vi in kläderna då vi kom hem. Var bäst att ta in dem innan nästa regnskur kommer. Nu skall vi se Morden i Midsomer på kanal 8. Får försöka stå ut med reklamen som är allt för ofta under ett program.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.