Veckoblogg för v 26-2011

MÅNDAG: Vaknade strax före halv nio, då blev det en liten tidningsrunda. Var skönt ute riktigt varmt redan då. Blev inte så mycket gjort under dagen. På eftermiddagen for vi till Holmsund. Kjells driver hade gått sönder, men de hade ingen vänster hemma. Men han fick låna en tills de får hem en ny klubba. Och det gick på garantin som tur var. De verkar jättebra där ner på shopen. På kvällen blev det 3 hål på nya delen, var en skön kväll för golfspel och inga mygg kände man.

TISDAG: Sommarvarmt och ganska behaglig värme. Tistlarna växer och frodas. På eftermiddagen blev det Bjurholm, var och växlade in mina enkronor från burken för onyttiga saker och växlade till tior. Så nu finns det lite till bollmaskinen. Hittade en tyg stuv i en garderob på övervåningen och jag kom så långt att jag klippte till 2 långgardiner. Började lägga upp ena kanten. Men sen blev det inget mera. Kvällen såg jag på tv det var Mord i Midsomer och den nya kommissarien och han blir nog bra också.

ONSDAG: Varmt kring 29 grader mest hela dagen. Inger ringde och det blir man alltid glad över. Vi pratade ganska länge, hade mycket att babbla om. Då vi ätit middag så for vi till golfbanan. Gick lite halvdåligt på vissa hål, men det blev i alla fall personligt rekord för mig. Men om det där ordet ”om” inte funnits så har det blivit ännu bättre. Var gör varmt, men jag hade nog med vatten med mig. Då vi kom hem blev det att vattna och duscha i växthuset.

TORSDAG: Soligt och varmt även denna dag. Vi var och handlade på förmiddagen. Kjell han for och spelade golf. Själv så satte jag mig med gardintyget och efter flera timmar så hade jag fått ihop ett par gardiner till badrummet. Är bra att han lite mera gardin där så man kan stoppa lite av solen på eftermiddagen.

FREDAG: Semestermånaden inledd kan man väl säga. Kjell skulle på begravning och då han tagit på sig allt förutom skorna. Så upptäcker han att det inte är så mycket med de svarta skorna. Sulorna håller på att falla sönder, vågade inte chansa att de skulle hålla. Så det blev till att köra och köpa nya skor innan han skulle fara. Fast har man haft dem i ca 25 år så är det kanske inte så konstigt att de håller på att falla sönder. På kvällen var vi till Bjurholm och tittade på bilar, tyvärr var det för lite jänkare. Jag är mer intresserad av det än traktorer. Synd att inte alla Bjurholms bor som har jänkare kommer en sådan kväll.

LÖRDAG: Då vi ätit frukost blev det Wheels i Umeå, bra väder för att gå där och strosa bland alla bilar. Inte för varmt och inte för kall. Men tyvärr fick jag ont i både höft och fötter. Hade liksom lite fel skor på mig. Men det var i alla fall roligt få komma dit. Köpte en sak till min Elvis samling. Handlade på Konsum innan vi for hem. Kvällen blev dyster, man funderar på varför vissa saker händer.

SÖNDAG: Soligt och blåsigt men ganska varmt i alla fall. Vi for till Bjurholm på marknaden men det blir mindre och mindre knallare verkar det som. Köpte en handväska för 100 kronor, vi var till hembygdsgården också. Nu i kväll var vi till golfbanan och tog en 9 håls runda. Och det blev min bästa runda hittills. Var en fin kväll för golfspel.

www.rallyfarmor.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.