Veckoblogg för v 28-2011

MÅNDAG: Varmt hela dagen. Kjell var och spelade golf det var VK cupen. Själv så hängde jag ut tvätten och försökte ta död på myrorna i växthuset. Blev bjuden på goda jordgubbar och glass i granngården. Fick med mig jordgubbar hem så Kjell fick till kvällsfikat. Det blev ganska sent innan ”gubben” kom hem. Så jag hade ätit middag redan. Men vi fick äta jordgubbar samtidigt i alla fall. Ringde son på kvällen var flera veckor sedan vi pratades vid.

TISDAG: Trött på morgonen, men jag gick upp då klockan ringde i alla fall. Då vi ätit frukost så gick vi ut för att leta reda på spridaren. Vi skulle vattna potatislandet, då vi äntligen hittade igen den och fick ingång den. Så dröjde det inte länge förrän det regnade och åskan började. Den gick ganska ordentligt och vi fick ordentligt med väta, fick nog ca 35-40 mm under dagen. Vi for till Holmsund efter lunchen där var det soligt och fint väder. Kjell fick hämta sin nya driver som han fick på garantin. På kvällen såg vi Mord i Midsomer.

ONSDAG: Svalt och härligt luft då man kom ut på morgonen. Men det var inget shorts väder precis. Var en dag då inget hände, var grått inombords. Men det blir inte lika ofta längre som tur är. Fast det får inte bli något extra runt omkring mig för då kommer stressen och det fixar jag inte.

TORSDAG: 27 årig bröllopsdag. Vaknade med huvudvärk och kändes inte alls som jag ville göra något. Skaffade en tårta och lite goda wienerbröd till lunchfika. Sen fick ”gubben” några trisslotter. Vi brukade åka och äta denna dag, men det var inte riktigt läge för det denna gång. Kjell fick fara och spela golf istället med de andra 55+ männen. Jag åkte med till affären och så gick jag hem därifrån. Så jag fick lite motion och mot kvällen kändes det bättre i skallen. Och så passade jag på att fylla glasslagret. Så nu klarar man av 2 veckor i alla fall. Tycker Glassbilen har klart godaste glassen.

FREDAG: Kändes skönt ute då jag hämtade tidningen, gick tidningsrunda och det var skönt att få röra på mig lite innan frukosten. Vi for och åt en försenad bröllopsmiddag på golf restaurangen. Sen blev det en 9 håls runda, gick bra 7 hål sen tappade jag orken i både armar och axlar och skalle. Så de sista 2 hålen var totalt kaos, men det blev lite träning med olika klubbor i alla fall på de hålen.

LÖRDAG: Då jag kom ut och skulle hämta tidningen så regnade det ordentligt. Men jag valde att gå till postlådan utan paraply och man kan säga att jag var lika våt som en dränkt katt då jag kom in. Fast det var bra att bli blöt, man vaknade till ordentligt innan man skulle äta frukost. Vi for till Karin och handlade före lunch. Behövde inte fara till Konsum för det som vi skulle ha fanns här i byn. Dagen blev slö på alla sätt. På kvällen blev det lite tv sedan fotbollen var slut. Jag gillar absolut inte fotboll, kan bero på att man fick nog då man växte upp i Degerfors. Där allt folk var fotbollstokiga, tyckte man i alla fall. Visserligen var vi tjejer på fotboll också, men det var inte för att titta på bollen utan på killarna.

SÖNDAG: Sov till klockan nio i morse. Då vi ätit frukost så var jag ut med tvätten och den torkade bra idag då det blåste så pass. Sen blev det grundlig städning och det kändes bra då allt var klart. Kjell han sköter dammsugningen och jag resten. Det har varit en fin dag hela dagen. Vattnade i växthuset före middagen och då fick vi ta in färska tomater. Sen for vi till golfbanan då middagen var uppäten. Och gick den gamla delen, jag gillar den bättre än de nyare 9 hålen. Det gick ganska bra på en del hål och något hål gick det bra. Var en fin kväll att vara ute, lämpligt varmt och myggfritt.

www.rallyfarmor.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.