Veckoblogg för v 31-2011

MÅNDAG: Lovisa och jag var till affären sedan vi ätit frukost. Vi skulle köpa ingredienser till en smörgåstårta. Och så skulle Lovisa köpa present till Micile. Sen gjorde jag klart med tårtan förutom att garnera den. Marcus kom och var här några timmar innan han började jobba klockan 21. Kjell och jag for och spelade golf efter middagen, var en fin kväll för det. Då vi kom hem så garnerade jag tårtan och så åt vi av den. Men Lovisa gillade inte smörgåstårta, men Linn som var hos oss hon tycker om det. Är lite ovanligt att en 10 åring gillar det. Men Lovisa fick vanligt smörgås och lite yoghurt i stället. Jag lade Lovisa medan pappa och Micile var och fiskade lite. Det blev några fiskar åt katterna i alla fall.

TISDAG: Vi sov ganska länge alla denna morgon. Lovisa gick ner till Linn en stund på förmiddagen. Sen blev det ett välbehövligt bad för den lilla tjejen. Och så blev det bad och hår glass efteråt. Farmor har speciell glass som man får då man tvättat håret och badat. Den lilla damen var väldigt trött, men vägrade sova middag. Hon förstår inte att små tjejer behöver det. Dagen gick fort och det blev dags att fara till Umeå och tågstationen. Kändes jobbigt då de for, men farmor fick en ordentligt kram i alla fall innan jag for hem. Marcus kom dit också en liten stund innan det var dags för honom att börja jobba. Dagarna gick fort som de var här. Jag hann hem före Kjell, han var och spelade golf.

ONSDAG: Slödag för min del, var bara och handlade lite lätt hos Karin på förmiddagen. Åskan började gå ganska ordentligt här hemma och jag gillar inte den. Det small och blixtrade samtidigt och kändes som hela huset skakade. Fick en känsla av att den var precis ovanför huset. Då den gått över och slutat regna och vi hade ätit middagen. Så for vi till golfbanan, jag skulle prova att spela från rött. Fick till utslagen bra och de två första hålen gick jättebra. Men så dök det upp mörka moln och jag hörde åskan. Då var det förstört för min del, jag tycker inte om att vara ute då åskan går. Så det gick inget bra alls och vi fick hoppa över hål, för jag ville bara sluta och åka hem igen. Lite synd att det blev så, för det höll på att gå bra för mig. Men förhoppningsvis kommer det flera tillfällen att spela från rött. Kvällen avslutades med Mord i Midsomer på kanal 3.

TORSDAG: Det blev att ringa a-kassan och försäkringskassan, för jag har inte fått ersättning från a-kassan ännu. Och det är mera än 6 veckor sedan jag slutade på biblioteket. Det visade sig att försäkringskassan inte skickat in alla uppgifter. Men de gjorde det direkt och så fick jag reda på från a-kassan att jag bara har 55 dagar kvar på min ersättningsperiod. Kändes lite snopet, för jag trodde det var flera dagar. Blir nog svårt att hitta sysselsättning så fort som jag klarar av. För det går inte att ha något som stressar mig, det har jag känt flera gånger. Men det vore roligt att få något att göra som man kan klara av. Vi fick en ordentligt regnskur på kvällen. Men som tur var så blev det ingen åska.

FREDAG: Grått och trist väder hela dagen. Vi var till Bjurholm och Balsjö på förmiddagen och gjorde lite ärenden. Tvättade men fick torka kläderna i tumlaren, men jag var tvungen att tvätta det som jag hade i korgen.

LÖRDAG: Regn hela dagen och mörkt också för den delen. Vi for och handlade före lunch, var både till Konsum och karin. Lämnade in Kjells tips och hämtade mitt andelstips, det har gett dålig utdelning nu tipset. Skulle ha fått några hundra per andel snart. För vi ligger ganska mycket back detta år, trots den lite större vinsten i juni. Vi var och kikade på golfbanan, det var jubileum tävling. Men det var inget väder för att stå ute och titta, så vi for hem igen. Har varit trevligare om solen lyst, då har man kunnat vara där och titta. Kändes som om sommaren var slut, man fick tända lyset tidigt på dagen.

SÖNDAG: Regnade inte då man steg upp, men det var ändå grått och mulet. Såg en bra film i förmiddags en gammal western. Då vi hade ätit lunch så kom dammsugaren fram, ”gubben” motionerade den. Och jag gjorde annat, så nu är det fritt från katthår igen. Såg en film även i eftermiddag. Så det har blivit mycket film för min del idag. Och i kväll tänker jag se ”Morden i Midsomer” på kanal 8. Trodde vi skulle slippa mera regn idag, men det vräker ner just nu i alla fall. Får hoppas det blir bättre väder till veckan, för vi har fått nog med regn nu.

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.