Veckoblogg för v 33-2011

MÅNDAG: Fin dag även om det blåste en del. Då vi ätit lunch så for vi till golfbanan och gick 9 hål. Och det gick bra, blev samma antal slag som förra gången. Får hoppas att jag kan göra personbästa snart igen. Kvällen slöade jag framför tv:n och datorn.

TISDAG: Trist väder med regnskurar, kändes som vi hade fått nog av regnet. På eftermiddagen så blev det Vännäs och behandling för onda muskler och ländrygg. Får hoppas att han fick till ryggen, så man slipper ha ont bara man går uppför en backe på en väg. Som vanligt så blev jag trött efteråt. Marcus ringde på kvällen, alltid roligt höra från ”lilldrängen”.

ONSDAG: En fin sensommardag, men en mycket lat dag. Tog det lugnt och det kändes bra i ryggen hela dagen. Inger ringde på kvällssidan och det är roligt då man får höra från henne.

TORSDAG: Gråmulen dag, men det blev inget regn i alla fall. På eftermiddagen så tog jag och samlade ihop en massa saker som har tagit plats i mina hyllor i datorrummet. Det är sådant som är kvar från då jag jobbade hemifrån. Är lite less på att det inte händer något, vill få allt hämtat någon gång. Har ingen större lust att inte få plats med sitt egna saker. Men jag drog ner 3 säckar med kuvert, böcker mm i källaren. Får stå där till de hämtas och jag fick bättre plats i hyllorna. Och så fick jag städa blanda mina saker och det blev riktigt bra, en massa kartonger från golvet försvann. Strax före 18:30 ringer telefon, det är från postkodlotteriet. En tjej berättade att jag vunnit 2000 kronor. Gissa om jag blev glad och kan ju bara säga att man haft tur detta år, är väl bara tillfälligt. Men jag har ju vunnit totalt 5000 så jag har inte gått back i år i alla fall. Sen blev det tv resten av kvällen.

FREDAG: Ganska behaglig temperatur, vi var och handlade före lunch. Och till Bjurholm till apoteket. Sen gick jag in och kikade om det fanns bra skor för promenad. Hittade ett par kanonskor och kändes bra på foten. Och jag tvekade inte även om de var dyra. För pengarna som kommer från postkodlotteriet räckte till dem. Behöver bra på fötterna om jag skall kunna börja med promenader igen. Sedan blev det golfbanan på eftermiddagen och vi åt mat där innan vi for hem. Kjell hade ju vunnit två måltider på klubbtävlingar. Kändes skönt att sitta och äta utan att laga maten själv. Och skorna var kanonsköna att gå i, så jag är helnöjd med dem. Jultidningsförsäljare kom och det blev ett par böcker och en almanacka. Kvällen tillbringade vi framför tv:n.

LÖRDAG: Kjell gick upp tidigare än mig, han skulle fara och spela en golftävling. Men jag gick upp strax efter han farit iväg . Fick sms av ”lilldrängen” att han kommit fram till Göteborg. Var hans första långresa med bil. Så det var bra jag fick veta att han kommit fram. Man oroar sig ju då de åker så lång med bil, kan hända mycket efter vägen. Var och handlade lite mera. Sen blev det städning, så det blev katthårs fritt igen. Tog upp färskpotatis och så åt man surströmming till middag. Ulrika, åt sin klämma och jag äter som vanlig mat, med lite potatis och mycket fisk och lite tunnbröd. Linn och Kjell fick lax till potatisen för de tycker ju inte om surströmming. Hade köpt två burkar, så det får bli en gång till under hösten.

SÖNDAG: En mulen dag, men det kom då inte regn som tur var. Vi har varit och spelat golf efter det vi ätit lunch. Är bra att få spela innan middagen, men det gick dåligt denna dag. Men det är bra att få gå och prova på olika klubbor. Då det ändå går dåligt, så kan man testa lite mera. Var skönt väder för att gå en 9 håls runda. Jag orkar inte gå 18 hål, för jag känner att axlar och armar är tunga på sista hålen. I dag kändes de tunga alla hål nästan. Men det gör inget, man får vara ute och röra på sig i alla fall. Och skorna jag köpte är gör bra, skönt att han vettiga skor på sig. Nu har vi sett bingolotto, men någon vinst blev det inte. Men det hade man väl inte räknat med heller. Programmet har blivit bättre då det är kortare och utan reklamavbrott, så där är det plus. Men då det gäller vinstchanserna så är det nog på minussidan. Hoppas vi får fina dagar till veckan, så man kan var på golfbanan ganska många dagar. Bäst att passa på att vara där, snart är det vinter och då får man försöka hitta någon annan motionsform.

www.rallyfarmor.se

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.