Veckoblogg för v 34-2011

MÅNDAG: Gick upp då Kjell steg upp vid åtta. Han skulle fara och spela golf, var visst match spel mellan Åsele och Bjurholm. Själv så gick jag och satte mig framför tv:n och slappade. Regnade ganska bra stundvis och potatislandet är för blött nu. Laddade maskinen med tvätt, men gick inte att hänga ut tvätten.

TISDAG: En fin sommardag, kändes bra att solen tittade fram och att det var ganska varmt. Men dagen blev slapp, körde igång en maskin tvätt på kvällen. Hade tänkt fara ut och gå en sväng, men jag var för slö för det. Så det blev att hänga framför tv:n större delen av eftermiddagen och kvällen.

ONSDAG: En fin sensommardag, var riktig sommarvärme. Jag hängde ut tvätten, men det var så vindstilla så det tog sin lilla tid innan den var torr. Kjell körde till bränngropen med en del skrot. Då vi ätit middag så blev det golfbanan, men det gick så dåligt för oss båda. Mina klubbor kändes för tunga och för stora, inget fungerade. Men vi gick runt och fick lite motion i det fina sommarvädret i alla fall. Kvällen blev framför tv:n.

TORSDAG: Marcus ringde på förmiddagen, han hade kommit hem från Göteborg och har börjat skolan. Roligt då han ringer till sin ”gammelfarmor”, men min ”lilldräng” kommer han alltid vara. Var en grå och trist dag, sen kom regnet igen. For till golfbanan till Kjell med regnkläderna, för att gå 18 hål i hällregn har nog inte varit så trevligt. Fick igen pengar på Kottes veterinär vårdsförsäkring, vi fick igen ca 75 % av kostnaderna. Så det är verkligen lönt att ha sina djur försäkrade. Ringde Inger och pratade en stund med henne. Man blir alltid glad sedan man pratat med henne. Såg på Fångarna på Fortet på kvällen.

FREDAG: Grått, mulen och regnigt då man steg upp. Känns som man vill ha lite sol och värme så det torkar upp igen. Det är nog blött i marken. På eftermiddagen for vi till Bjurholm och lämnade in Kjells tips och hämtade mitt andelstips. Sen löste jag ut ett paket med lampor som skall vara till ute belysningen. Är inte många lampor som lyser i stolpen som vi har. Och så kom jag mig äntligen för att gå ut och gå. Är så länge sedan så man hade nästan glömt hur man gör. Men jag gick bara 1,7 km det räckte att börja med. Det kändes bra i alla fall då jag kom hem. Och skorna känns bra även på asfalten.

LÖRDAG: Kjell lånade en släpvagn och for till bränngropen med en gammal soffgrupp som vi haft i gamla garaget och lite annat som var i vägen. Jag for och handlade hos Karin under tiden. Hittade en övergiven cd spelare med bra ljud i, den är kvar efter Lina. Så jag bar in den och satte den på skrivbordet och nu kan jag spela cd skivor då jag sitter vid datorn. Flyttade alla cd skivor från köket till datorrummet. Hittade en längre bräda som jag gjorde två hyllor av. Blev bra och så fick jag ordna skivorna i bokstavsordning. Kan bli lättare att hitta en skiva nu. Jag räknade dem och har 191 cd skivor här inne, har även ca 20 stycken i bilen. Så jag behöver nog inte köpa skivor på ett tag. Marcus kom senare på eftermiddagen med släpvagn och ett par hyllor. Han skall få ha möblerna här tills de får en lägenhet. Men det blev en snabb visit denna gång. Får hoppas att han stannar lite längre nästa gång.

SÖNDAG: En tråkig dag kan man väl säga. Tråkigt väder och det var trögt på förmiddagen. Låg och såg lite friidrotten, kollade på längdhoppet. Sen satt jag mig framför datorn. Har försökt göra lite nya sidor till höstens dagböcker. Det tar sin lilla tid att få ihop något. Hade hoppats på bra väder så man fått fara och spela golf. Men så blev det inte, får hoppas vädret blir bättre i morgon. Så man kan få fara och spela en runda och få lite motion.

www.rallyfarmor.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.