Veckoblogg för v 36-2011

MÅNDAG: Varmt ute hela dagen, det var skönt redan då jag hämtade tidningen. Blev en runda då jag hämtade posten också. Trodde det skulle bli soligt på eftermiddagen, men tji fick man. Var och köpte lite garn hos Karin, skall prova att sticka en tröja till Lovisa. Men jag vet inte om det kommer fungera för axlar och nacke. Får väl sitta små stunder bara, den tröjan jag tänkte sticka finns det inte garn till längre verkar det som. Är ett hårigt garn som heter Arktis, har sökt på nätet men inte hittat något. Så det får bli en annan hårig tröja i stället.

TISDAG: Det duggade då jag hämtade tidningen, sov lite för länge i morse. Men det blev en runda i alla fall. Hann bara äta frukosten så öste regnet ner. Men det slutade i alla fall och det blev en fin höstdag. Jag åkte med Kjell upp till byn då han for till golfbana. Och så gick jag hem, så jag fick lite frisk luft i lungorna och lite motion. Gick in till Karin och köpte lite mera garn innan jag gick hem. Sen blev det lite stickning, men det går inte sitta för länge åt gången. För jag känner av det i axlar och nacke. Men det är roligt att sticka i alla fall.

ONSDAG: Regn hela dagen. Känns som hösten redan är här. Längtar efter sol och lite höstvärme nu. Hade trott jag skulle få spela golf på eftermiddagen, men tji fick jag. Satt och stickade en stund på eftermiddagen. Sen var vi till Konsum och handlade lite lätt. Blev en dag med lite motion för min del. Blev 7 km på motionscykeln på kvällssidan. Fick min nya stegräknare. Den jag hade visade helt fel, hade fått en gratis någon gång. Så jag hoppas denna kommer fungera bättre.

TORSDAG: Blev ganska bra väder, förutom regnskurar fram mot eftermiddagen. Gick min tidningsrunda på morgonen och så blev det en postrunda vid lunch. Lena kom och hälsade på, det var jättekul och fick en fin blomma. Före middagen så gick jag upp och cyklade 8 km, men man märker då man sitter på den hur dålig konditionen är. Att cykla de sista kilometrarna på 2:an är ett straff och pulsen är hög. Är nog bra att cykla, tror man kan få tillbaka konditionen med den. Stickade och såg på tv på kvällen.

FREDAG: 31 år sedan Kjell och jag började vara tillsammans. Han fick ett par nya golfhandskar av mig, han har nött ut de han fick förra året. Tidningsrunda bara på morgonen. Var och handlade både hos Karin och på Konsum. Löste ut min stora tipsvinst från förra helgen. Hela 4 kronor till min burk. Min f.d. arbetsgivare L-E kom och hämtade alla Fälldinböcker, var en hel del kartonger som de fick ta med sig. Och så en hel del annat också, kändes bra att vi fick tillbaka utrymmet upp till vinden. Nu får man bära upp en del som man inte använder, man kommer genom dörren äntligen. Fick behålla arbetsdatorn och det var jag glad över. Kan vara bra att ha en i reserv.

LÖRDAG: Regnade då jag hämtade tidningen. Men efter lunch så kom det fram ett gult klot på himlen. Tyckte det var bäst ta vara på det, så jag tog en promenad i det varma och sköna vädret. Kjell for till golfbanan och skulle slå upp några hinkar. Så jag åkte med honom till Norbergs sen gick jag hem. Förde in nya recept på min GI-sida och stickade lite. Men hade svårt att hålla räkningen på varven så jag fick repa upp en hel del. Till slut blev framstycket klart.

SÖNDAG: Gick upp strax före sju, vi skulle fara till Veckefjärdens golfbana nedanför Ö-vik. Kjell skulle spela med andra från Bjurholm. Jag följde med och drog vagnen och fick bra med motion. Följde med i 4 timmar, sen kände jag att det räckte med motion för mig denna dag och jag fick ihop över 13000 steg. Var ganska blött på banan, men mina nya gångskor är kanon. Jag var inte alls blöt om fötterna då vi kom hem. Vi åt middag innan vi for hem. Har sett Bingo lotto med nitlott. Glömde väga mig i morse, men jag vet att jag gått ner ca 8 hg i alla fall, kan vara mer. Får väga mig i morgon i stället. Men det känns om jag är på rätt väg, då det gäller vikt och motion.

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.