Veckoblogg för v 39-2011

MÅNDAG: Blev tidnings och postrunda. Var bra väder för promenad. Kjell tog upp resten av potatisen. Men en del har sjukdomen, så det blir säkert att man får slänga en del under vintern. Kjell for till golfbanan på eftermiddagen och jag åkte med honom till Karin. Skulle ha några garnnystan, så gick jag hem. Så jag fick ihop så jag var nöjd med motionen. Stickade och såg på tv på kvällen.

TISDAG: Kjell skulle till skolan på morgonen. Så jag åkte med honom och han skjutsade mig till vägskälet till stugbyn. Och så gick jag hem och rundningen kring grannladugården. Var ganska blåsigt och hade motvind då jag gick hem. Det var även så då jag gick på lunchen. Har upptäckt att jag måste gå längre nu för att få ihop tiden på mina post och tidningsrundor. Och det tar jag som att jag går snabbare nu än för en månad sedan. Vi var till Vännäs på eftermiddagen. Och så handlade jag på Ica där innan vi for hem. Köpte mera garn bl.a. fick slut på en färg så jag kunde inte sticka klart setet. Kvällen tillbringade jag framför tv:n och med stickningen. Trött som vanligt efter behandlingen.

ONSDAG: Kjell skulle till Norrmjöle och spela golf. Så han fick skjutsa mig till gamla infarten till skidbacken. Sen gick jag hem och tog ladugårdsrundan runt grannen och då blev det 3 km ganska precis. Var till Bjurholm och handlade lite lätt på Konsum. Blev ingen postrunda, men jag gick upp och cyklade 5 km på ganska hög fart innan jag åt lunch. Så jag har fått tillräckligt med motion under dagen. Benen måste nog vila lite känner jag, då är motionscykeln bra att använda. Kvällen blev det Super Star och stickning.

TORSDAG: En riktig sommardag. Det blev ganska bra med motion under dagen, ville passa på då det var uppehåll och sol. Ringde Nordmaling och djuraffären, hade inte hört något om fodret vi beställde. Det hade inte kommit dit så vi fick ta tillbaka beställningen och köpa ett annat foder. Så det blev en resa dit, nu har vi torrfoder så vi klarar oss några månader. Såg finalen på Super Star på kvällen.

FREDAG: Det blev en tidig morgon för vi skulle till Lycksele och besikta bilen. Det var sista dagen för att det inte skulle bli körförbud. Tänkte gå in till den billiga affären Dollar eller vad den heter. Men de öppnade inte förrän tio, så vi åkte hem direkt. Det var marknad men det lockade inte ett dugg. Då vi ätit lunch så blev det handling hos Karin. Sen åkte jag med Kjell en bit då han skulle till golfbanan och gick hem. Hade tänkt ta en vilodag från motionen, men det var för fint väder för att göra det. Så jag fick lite motion i alla fall. Marcus ringde, var meningen han och Elin skulle komma. Men han höll på att byta något på bilen så det kunde bli sent. Så vi bestämde att de skulle komma någon annan dag i stället. Farmor längtar efter ”lilldrängen” som är en stor man nu. Kvällen blev slapp framför tv:n. Har gått ner 3,2 kg under september månad och det får jag vara nöjd med.

LÖRDAG: Kjell skulle till skolan och jobba så han fick skjutsa mig till infarten till skidbacken och så gick jag hem. Det blev 3,2 km då jag gick rundingen runt gården, så jag var nöjd då jag kom hem. Men det var kyligt och man behövde handskar. For till Bjurholm och lämnade in tipset och hämtade mitt andelstips. Och så löste jag ut två vinster på andelstipset, hela 13 kronor som åkte i burken. Men jag hade 100 kronor på en bingo lott också, så även den åkte i min burk för onyttiga saker. Då lunchen var avklarad så kom dammsugaren fram och jag städade och skurade. Kändes bra då jag var klar. Stickade en del på kvällen då jag såg Fångarna på Fortet.

SÖNDAG: Sov länge i morse, men jag kände mig väldigt trött då klockan ringde. Såg lite på tv på förmiddagen och så lagade jag mat. Är bra om man kan göra klar min egen mat lite tidigare så det bara är att värma då det är middag. Kjell äter inte den maten jag äter, är kanske inte så bra om man har känning av gallsten. Solen tittade fram och det var bra att det inte kom just något regn. Har känt mig trött hela dagen, så jag har inte varit ute och motionerat. Kändes som om mina ben behövde en vilodag. Kjell han for till golfbanan då vi ätit middag. Men jag kände inte för att följa med. Jag kommer inte spela något mera i år, känns det som i alla fall. Men man hinner ju ändra sig om det blir fina dagar framöver. Får hoppas vi slipper regn på ett tag i alla fall. Och blåsipporna blommar, är nog inte så vanligt att de blommar i början av oktober.

www.rallyfarmor.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.