Veckoblogg för v 40-2011

MÅNDAG: Frost på backen då vi steg upp. Det blev ingen tidningsrunda, men jag åkte med Kjell till början av byn då han for till Bjurholm strax före halv nio. Han skulle följa med några från Bjurholm och spela golf i Sörfors. Det blev 40 minuters promenad då jag gick runt grannens ladugård också. Sen blev det postrunda så jag fick ihop ca 55 minuter med motion. också. Ville passa på då det var så fint höstväder.

TISDAG: Regnade lite lätt då jag gick min tidningsrunda. Men sen blev det en fin höstdag. Hade tänkt gå en längre promenad då Kjell for till skolan. Men jag var tvungen att vara hemma för att passa telefon. Det skulle ev. komma material till pannan i skolan. Marcus ringde och det blir farmor alltid glad för.

ONSDAG: En fin höstdag även om morgonen kändes lite kylig, blev en tidningsrunda Sen följde jag med Kjell då han for till golfbanan och gick av mitt i byn och gick hem. Inger ringde på eftermiddagen och det var roligt att få prata med henne. På kvällssidan såg jag en bra film, brukar inte se så mycket film. Men denna passade mig och mitt humör just då. Började städa lite på övervåningen, måste få bort en del saker så det inte är så trångt i tv rummet. Det blir ont om plats då det finns flera soffor där. Men Marcus soffor kommer han ta då han får lägenhet.

TORSDAG: Blev tidningsrundan på morgonen. Vi var till Bjurholm på eftermiddagen, handlade lite lätt på Konsum och löste ut paket med en ny köksmatta. På kvällen så satte jag mig på motionscykeln och cyklade 1 mil. Och försökte köra på max ett par kilometer. Men jag blev totalt slut och pulsen var ordentligt hög. Motionscykeln är bra för man spar lite på benen. Kände att jag behövde vila lite från promenader och så behöver man nog köra lite hårdare för att få upp konditionen.

FREDAG: Tidningsrunda och det blåste ganska bra, hade bra motvind då jag gick tillbaka hem. Var och handlade hos Karin vid lunch. Ringde till Marcus på förmiddagen. Och på eftermiddagen var jag till Bjurholm och lämnade in Kjells tips och hämtade mitt andelstips. Handlade lite på Konsum också. Kvällen tillbringade jag framför tv:n och så stickade jag.

LÖRDAG: Vaknade i vanligt vardagstid, trots att inte klockan var på så det blev tidningsrunda i vettig tid. Då vi ätit frukost så tog jag fram dammsugaren och städade nedervåningen. Kjell han var ute och gjorde andra saker. Då vi ätit lunch så for vi till golfbanan. Var så fint väder så jag ville fara iväg, man vet ju aldrig hur länge det går att spela. Gick bra de 4 första hålen, sen började det j…. , men det gör inte så mycket. Jag fick bra med motion och det var skönt ute och så fick jag testa lite olika klubbor. Pratade med min äldste lillebror, fick kort på mors gravsten som nu är klar. Och den var jättefin, vi är nöjda med den alla barn. Kvällen tillbringade jag framför tv:n och stickade en del då det var reklampaus på Fångarna på Fortet.

SÖNDAG: Den första riktiga frostnatten, hade varit 3,9- som kallast. Småfåglarna har kommit och de verkade vilja ha mat, så jag började fylla på automaterna. Är nog inte så mycket ätbart för dem nu. Blev ganska behagligt ute, så jag tog en promenad innan vi skulle äta lunch. Kjell han for till golfbanan då vi ätit klart. Han ville ta vara på kanske den sista dagen det gick att spela på ordinarie greener. Själv så var jag hemma och slappade. Har gått ner 4 kg nu, det går sakta men säkert åt rätt håll. Midjan har blivit några centimeter mindre också. Snart kan man ta fram jeans som ligger gömda för de krympt i tvätten. Skall bli roligt att få på sig vissa plagg igen. Nu blir det Mord i Midsomer på kanal 8. Även om man sett de flesta avsnitt så hinner man glömma vem den skyldige är. Vi gillar i alla fall den kriminalserien.

www.rallyfarmor.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.