Veckoblogg för v 41-2011

MÅNDAG: Trött då klockan ringde och det kändes som jag inte vaknade på hela dagen. Men det blev tidnings och postrunda. Tvättade två maskiner och körde dem i torktumlaren så jag fick dem torr snabbt. Cyklade på motionscykeln på kvällssidan, det blev 1 mil. Jag cyklade på 1-6:ans växel, men det är tungt för benen och man cyklar inte särskilt fort då det är tyngre växlar. Blev lite tv senare på kvällen, såg på Det Okända. Tycker det är spännande att se på det, jag tror det finns andar som kan komma och besöka oss.

TISDAG: Blev bara en tidningsrunda, kände av cyklingen i mina ben. På eftermiddagen var vi till Vännäs och det har nog blivit lite mycket stickning ett tag. För mina muskler i axlar och nacke kändes inte bra. Var in till Ica och handlade innan vi for hem och det åkte med några nystan garn nu också. Trött på eftermiddagen och kvällen, blir ju alltid det efter massagen.

ONSDAG: Var riktigt vitt på backen då man steg upp, hade varit 3,9- som kallast. Blev ingen tidningsrunda men en kort postrunda blev det. Hade ingen lust alls med något på dagen. Följde med Kjell då han for till Balsjö och så var jag in till apoteket innan vi for hem. Behövde bl.a. mera laktulos till Kotte. Marcus kom som hastigast och skulle hämta några saker till datorn som han hade här. Och det var en mycket snygg kille som hade en ny överrock. Han fick fika innan han for tillbaka igen. Är lite svårt att förstå att min ”lilldräng” har blivit en karl, men så är det i alla fall. 

TORSDAG: Tidnings runda och en kortare postrunda. Var till Bjurholm och handlade lite lätt på Konsum på förmiddagen. Sen följde jag med Kjell då han for till Bjurholm och gick av mitt i byn och så gick jag hem. Försökte jogga lite efter vår väg ca 400 meter totalt, men det känns inte bra i benen. Men jag hoppas det kommer gå den dagen då jag är en 10-15 kilo lättare. Mätte mig i midjan och jag är lite mindre där. Och det känner man fort på jeansen bl.a. Slappade framför tv:n senare på kvällen och stickade lite grann.

FREDAG: -6 grader som kallast och det var fortfarande ganska kyligt då jag hämtade tidningen och gick min runda. Nu är det vantar som gäller då man går första rundan i alla fall. Hade ont i mina benhinnor, så det blev ingen postrunda utan vilade benen helt från motion under dagen. Kjell han var till skolan, de fick äntligen pannan. Själv så for jag till Bjurholm och handlade och hämtade mitt andelstips. Blev handling hos Karin också, ”lilldrängen” och Elin kom på eftermiddagen. Så vi fick äntligen ge Elin hennes present på 19 års dagen och jag fick present av dem. Var en fin Elvis skål till min samling. Tänk att få en present, bara så där, det värmer verkligen inom en. Det känns lite speciellt att få en present då man inte har varken födelsedag eller någon annan bemärkelsedag. En sådan känns mera äkta, så känner jag i alla fall. Då man fyller år, så kanske man får en present för att man känner sig tvungen att köpa något. På kvällen var vi och åt surströmming på skolan. Jag fick inte ta med min sallad för Kjell, så jag åt bara strömming och lök och tomater. Men det gick bra det också, sen fick man en stund med ungdomen då man kom hem.

LÖRDAG: En vilodag från all motion, Marcus han sov länge. Blev både lunch och frukost för hans del. Men Elin hon kom upp betydligt tidigare. Var en fin dag, fick rå om ungdomen lite på eftermiddagen också. De for tillbaka till Umeå sedan vi ätit middag. Och så for vi till Umeå lite senare. Vi var på Flamingo kvintettens jubileums konsert, det är 50 år sedan de började spela. Och det var en kanon kväll, även Kjell var hel nöjd med kvällen. Men jag blev irriterad på mannen som satt intill mig på rad 6 plats 10, han satt och sjöng och sjöng högt. Jag hade betalat för att höra på Flamingo kvintetten och inte på någon jäkl.. karl som trodde han var bra på att sjunga. Men så blir det då de inte kan hålla sig nyktra, men till slut så kom jag på att jag kunde hålla för höger öra, då hörde jag inte honom lika mycket. Men jag hade lust att säga till honom, men då de inte är nyktra så vet man aldrig hur det slutar om de får en tillsägelse. Han var i alla fall ett irritations moment. Men förutom honom så var det en kväll med spelglädje hos Flamingo och roliga historier berättades det också. Vi var nöjda båda två då vi kom hem strax efter elva.

SÖNDAG: Sov till nio i morse, men man är inte van att vara uppe så länge som vi var i går kväll. Nu har sommarjackan hängts undan och så är det täckjackan som gäller nu. Såg reprisen på Fångarna på Fortet. I eftermiddag tog jag en promenad i det skön höstvädret. Kändes bra att få röra på sig, behövde det efter ett par slappa motionsdagar kände jag. Rättade tipset och det blev 10 rätt på andelstipset även denna helg. Så det blir nog ca 8 kronor i vinst, men bättre det än inget alls. Fick igen en tröja som jag stickade till Mia då hon var en liten flicka, den är lite använd och jag ska repa upp den och ta vara på garnet. Är ett hårigt garn som inte finns längre, sen skall det få bli en ny tröja men i mindre storlek. Men det är inte så himla lätt att repa upp det märker jag. Kanske jag hinner halv tröjan under kvällen i alla fall. Har inte blivit så mycket minus med vikten, men däremot centermetrar i midjan. Kunde få på mig en jeanskjol i går kväll som jag inte kunnat haft på ett tag. Vågen visar 4,5 minus i alla fall.

www.rallyfarmor.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.