Veckoblogg för v 6 -2012

MÅNDAG: Äntligen en tidningsrunda, men det var ganska kyligt. Glasögonen kyler ganska bra, men det blåste lite och var 18,7 grader kallt. Sen blev det betydligt mildare, då jag gick vid lunch så var det bara 4,6 – grader. Kändes nästan som vårvärme. Gjorde klart kallelsen till Bystämman, den måste ju skickas ut ett bra tag innan stämman. 1 år sedan mor dog, ibland så tänker man på att man skall ringa henne. Men så kommer man ihåg att hon är ju borta. På kvällen såg jag det ”Okända”.

TISDAG: Sov lite för länge, det blev ingen tidningsrunda. Men det var en kylig dag igen. Ingen motion, mer än det som blev då vi städade. Gjorde klart paketet till den lilla tösen. Har köpt en söt rosa mjuk nalle och en gullig snuttefilt. Marcus ringde på kvällen och det gör mig alltid så glad då han ringer. På kvällen var jag lat och slöade dels framför datorn och så framför tv:n.

ONSDAG: En kylig dag igen, det var kring 11 minus vid lunch. Men jag tyckte det kändes som 20 minus. Vet inte varför jag upplevde att det var så kallt denna dag. Vi var till Bjurholm på eftermiddagen och så handlade vi lite lätt. På kvällen satte jag mig på motionscykeln och cyklade 12 km. Cyklade på alla växlar upp till 6.an, klarade 1 minut på 6:an det har jag inte gjort förut. Men tungt var det, men det är nog bra för benen med lite sådan cykling. Var kring 20 minus på kvällen, men då man har varmt inomhus så skall man inte klaga.

TORSDAG: Kom äntligen ut på en tidningsrunda, det var 14- grader. Men det kändes mycket varmare än det var då det var 11. Då Kjell for till sjukgymnasten följde jag med till affären. Handlade lite och så gick jag hem, det var riktigt skönt ute då. Sen blev det 13 km på motionscykeln på kvällen. Sen blev det stickning av sockor.

FREDAG: Skön dag, även om det var mulet hela dagen. Det blev tidningsrunda och även postrunda. Fick ihop 30 minuter på dem. På eftermiddagen blev det handling hos Karin. Och på kvällssidan cyklade jag 1 mil. Ville testa och se hur fort jag kunde köra den, kom strax under 18 minuter. Men då cyklade jag bara på lägsta växeln hela tiden, men man blev trött i benen ändå. Sen blev det tv mest hela kvällen, fredagarna är egentligen bästa tv kvällen.

LÖRDAG: En skön vinterdag. Det blev tidningsrunda. Sen for jag till Bjurholm sedan vi ätit frukost och jag handlade lite på Konsum och hämtade mitt andelstips. Det blev 10 rätt denna helg, så det blir nog 5 kronor till burken. Då vi ätit lunch så tog jag en promenad i det sköna vädret. Och så kom Marcus, Elin och lilla tösen. Fick äntligen se henne och hålla henne. Hon är så söt och gullig, blir nog rödhårig som Marcus verkar det som. Och det finns mycket likheter med Lovisa då hon var liten. Men de är ju släkt, Lovisa är ju faster till henne. De stannade några timmar i alla fall. Synd att de inte stannade över natten, men jag är glad att de kom i alla fall.

SÖNDAG: En kanon dag kan man säga, det var en riktig skön söndag. Vi var på fotokursen och det var bra väder för sådant. Var och fotade på olika ställen i Bjurholm och så avslutade vi dagen i Önskanäs. Då jag kom hem så fikade jag lite lätt. Blev bjuden på semla så jag var inte speciellt hungrig. Har suttit och kollat alla kort jag tagit under dagen och det var en hel del. Men har raderat bra många för jag vill inte ha alla korten på datorn. Det blev ingen mer motion för min del sedan jag kom hem. Har fått nog tror jag, vi gick ju ganska mycket så det behövdes inte någon cykling, kändes det som. Hoppas vi får mera av dessa fina dagar till veckan också. Är roligt att vara ute då det är sådant här vinterväder.

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.