Veckoblogg för v 15 – 2012

MÅNDAG: Trött och sov till halv tio, men då man är vaken till nästan klockan två så blir man trött. Satt och såg golftävlingen och det blev för spännande för att gå och lägga sig. Om något sagt till mig för några år sedan att jag skulle sitta uppe så länge för att se en golftävlingen så har jag dumförklarat den personen. Men man kan ändra sig och det är faktiskt en tv vänlig sport också. Blev motionscykel för mig, jag körde som två pass så jag fick ihop 2 mil. Och på kvällen såg jag ett program om jänkarna och raggartiden, har sett det förut var en repris. Men jag ser gärna om det för att få se vackra bilar. Kanada gässen var tillbaka igen på åkern, så de hade inte flyttat från byn.

TISDAG: Snöat under natten, men det var blötsnö kom även regn under dagen. Tyckte synd om Kanadagässen då de låg där på åkern och det snöade på dem. Men det finns säkert lite mat där på åkern där snön töat bort. På eftermiddagen var vi till Vännäs och fick behandling, mina muskler var ovanligt bra. Jag var in till Konsum denna gång, tyckte det var dags att byta affär denna gång. På kvällen satt jag och gjorde en del musiksidor klara till min hemsida. Kjell han såg då hans lag förlorade mot Brynäs.

ONSDAG: En trist dag då det gäller vädret. Blev bara en kort runda då jag hämtade tidning och posten. På kvällen var vi på kalas hos Linn och Anna, de fyllde år. Linn blev 11 år och Anna blev 18 år. Och som vanligt så var det go fika och jag åt för mycket av allt. Man blir sur på sig själv, då man inte har någon karaktär just nu. Då vi kom in så blev det tv, det är min tv kväll på onsdagar.

TORSDAG: Skulle gå tidningsrundan, men tog de stora allvädersstövlarna på mig och det blev skoskav på fotknölarna så det blev inte så himla långt jag gick. De stövlarna är bäst då det gäller vädret, men är alldeles för styva så de skaver på fotknölarna. Nu skulle man ha gummistövlar i stället. Cyklade 7 km innan middagen istället. Sen cyklade jag även på kvällssidan och då blev det 8 km. Marcus ringde på förmiddagen, de har fått lägenhet en stor 2:a. Blev så glad för deras skull, de behöver få vara en egen familj.

FREDAG: En fin vårvinterdag med sol och ganska varmt ute. Blev både tidning och postrunda och en liten runda med kameran. Kjell tvättade fönstren på altan på utsidan, sen tog jag dem på insidan blev även de andra fönstren i tv rummet blev tvättade. Vi for och handlade och hämtade mitt andelstips och lämnade in Kjells på eftermiddagen. På kvällen blev det lite tv för min del. Jag såg bl.a. Östteg vinna Vi i 5:an, båda klasserna var duktiga. Roligt att ett Västerbottens lag fick vinna finalen. Blev lite Lets Dance på kvällen, men det är så tokigt upplagt, varför lägga in ett annat program mellan halv tio och tio. De kunde istället sända det efter nyheterna. Men det är säkert någon uträkning med detta upplägg. Jag orkade inte sitta uppe och vänta på att se vem som skulle åka ut.

LÖRDAG: Tidningsrunda på morgonen, det var bra efter vägen eftersom den var frusen. Då vi hade ätit frukost så blev det att ge Kotte microlax, var tvungen att ge honom två tuber. Det var synd om honom och då det blir stopp för honom så ser man hur rädd han är. Men till slut så släppte det och vid lunch var han pigg igen och kunde tigga mat som vanligt. Sen blev det städning och under tiden vi gjorde det så ringde Marcus och berättade att de skulle komma till oss en stund. Det blev jag jätteglad över. Har ju bara sett lilla Elvira en gång tidigare. Hon hade växt och nu så är ju lite mera uppmärksam på vad som händer runt omkring henne. Och en jättesöt liten tjej. Var roligt att de var några timmar så man får träffa dem alla tre. De fick ta med sig dopklänningen till Umeå. Det är bättre att de har den, än att den hänger här. Hade tänkt cykla, men latmasken tog överhand på mig.

SÖNDAG: Sov länge i morse, men det är ju söndag. Före lunch så fick Kjell köra mig så jag fick gång/jogga 3 km. Det gick bra tycker jag själv de två första kilometrarna, så jag var säker på att jag skulle klara av det utan att få ont i benhinnorna/smalbenen. Men efter två kilometer så kom det och det gör lika ont vare sig jag går eller försöker jogga. Som tur är så släpper det efter jag varit i stillhet ett tag. Blev en fin vårvinterdag och åkern kommer fram mer och mer. En rockräv fyller 70 år idag och är fortfarande ung, Jerry Williams. Man kan verkligen kalla honom en pigg pensionär. Har sett på Mästarnas mästare, gillar det programmen. Man brukar få en favorit då det varit några avsnitt. Veckans höjdpunkt det är besöket av Marcus, Elin och Elvira.

www.rallyfarmor.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.