Veckoblogg för v 30 -2012

MÅNDAG: Tidningsrunda och det var ganska skönt väder då. Syrenerna har blivit ganska sönderbrutna under den snörika vintern. Så sågen kom fram och så tog vi bort det som var mest förstört. Fast egentligen skulle man ha fått jämna allt med marken och så har de fått komma upp på nytt. Men eftersom fåglarna sitter där i syrenbuskarna och har ett visst skydd, så valde vi att gallra hårt i stället. Efter middagen blev det golfbanan och jag bestämde mig för att spela från rött även om det skulle gå dåligt. Men jag blev förvånad, för det gick bra tyckte jag själv. Missade egentligen inget utslag, så jag kände mig verkligen nöjd då vi for hem. Det blev en bra måndagskväll för min del i alla fall.

TISDAG: Upptäckte att min hemsida var stängd, tog reda på varför. Jag har haft besök av hackare och därför stängde de ner den. Blev både besviken och förb….., vad är det för nöje att hacka hemsidor? Och det är så mycket jobb att försöka räta till alla sidor så det orkar jag inte göra på en gång. Men allt finns ju kvar på min dator, men jag måste gå genom alla sidor och se vilka som de har varit inne och lämnat spår efter sig. Vi var till golfbanan och jag fick hjälp att räkna ut hur många poäng min golfrunda gav. Så nu vet jag hur jag räknar ut det. Och så köpte jag mig nya bollar, höll på att ha slut på dem jag hade.

ONSDAG: Tidningsrunda på morgonen. Vi var till Balsjö sedan vi ätit lunch och köpte bensin till röjsågen. Satt vid datorn mest hela dagen för att gå genom en del på min hemsida. På kvällssidan blev det Hörnäsvägen, gick ganska bra men blev inget rekord. Fick ont i smalbenen på slutet. Förstår inte varför det blir på det sättet, men det är säkert fotställningen som det är fel på.

TORSDAG: En tung dag, men jag var ute och motionerade och då blir det bättre. Gick ut och gick då Kjell var till golfbanan. Det känns alltid bättre då man är ute och rör sig har jag märkt. Sen satt jag vid datorn på kvällen en hel del.

FREDAG: Tidningsrunda på morgonen. Var och handlade lite lätt. Marcus ringde på eftermiddagen och det gör alltid farmor på bra humör. Han är så himla omtänksam den killen och funderar alltid på hur Kjell har det i sin mage. På kvällen for vi till golfbanan, var en underbar fin sommarkväll. Hade tänkt gå 6 hål på nya banan, men jag tappade bara lusten så det blev bara 4 hål på den och så sista hålen på gamla banan. Men det blev lite motion i alla fall.

LÖRDAG: Var och handlade hos Karin direkt från morgonen. Sen blev det frukost då jag kom hem. Hon öppnar redan 8:30 så det går bra att handla innan man äter då det är helg. Men jag har börjat vakna innan klockan nu varje dag, även på helgerna. Kanske det är åldern det beror på. Man behöver sova mindre då man är äldre. Åkte med Kjell till Öbergs då han for till golfbanan, sen blev det älven hem. Var riktigt behagligt ute då på förmiddagen. Men det känns att det är rötväder, tycker jag i alla fall. På kvällen satt jag en hel del framför datorn och Kjell han ser på OS.

SÖNDAG: Vaknade även denna morgon före klockan och före åtta till och med. Tog på mig kläderna och for ner till Ogerna, gick ner och joggade hem. Men det var verkligen ett rötväder, var mycket klibbigt ute. Det blev middag hos Ulrika och flickorna, Mia fyllde 20 år. Och vi fick en god Tacos tårta och go tårta i efterrätt. Jag åt även tårtan, har dålig karaktär speciellt då det gäller den tårtan Ulrika gör. Sen blev det en del tv även för mig på kvällen, såg på simningen. Ser inte så mycket på sommar OS, gillar vinter OS bättre. Men simningen ser jag gärna, det tar inte så lång tid innan loppet är klart, är nog därför jag gillar det. Får se om jag får till den nya sidan till veckan som kommer. Skall försöka få till en del sidor i alla fall, sen får man väl ta lite undan för undan. Men fick jag tag på hackaren och har en gjutgärnspanna i handen så skulle den få ett ordentligt hack av den.

 

www.rallyfarmor.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.