Veckoblogg för v 32 -2012

MÅNDAG: Bara en kort tidningsrunda. Vi oljade in bron och ytterdörr, så nu är det klart och det behövdes verkligen. De andra dörrarna hade jag redan tagit. Vi hade tur för oljan räckte precis till det som var kvar. Hängde ut min tvätt, bäst att passa på då det är fint väder. Kvällen tillbringade vi på golfbanan, var toppenväder. Men det gick Gör Dåligt, inget i min kropp funkade. Men jag fick ju 2 timmars motion, så det var ju något som var bra i alla fall.

TISDAG: En riktigt trött dag, trött i hela kroppen. Så det blev en riktigt slapp dag. Man blev ju inte piggare av vädret heller. Fick brev från Lovisa, hon hade ritat till farmor och farfar. Så nu sitter den teckningen på kylskåpet.

ONSDAG: Blev tidningsrunda på morgonen, var ganska behagligt ute reda då. Blev också en fin sommardag tycker i alla fall jag. Lämpligt varmt och bra luft. Såg en del på OS, bl.a. kanot gillar det. Det är lopp som är lämpligt långa för att jag skall orka se dem. Såg även en del friidrott på kvällen. Var och motionerade efter gamla Hörnäsvägen och det gick bra. Blev till och med en bästa tid för den sträckan i år. Så jag är på rätt väg känns det som i alla fall.

TORSDAG: Trött då klockan ringde, så jag somnade om. Blev ingen tidningsrunda för mig. Var och handlade på förmiddagen, för jag skulle se finalen på kanot. Men det gick inte så bra för Sverige. Regnade på eftermiddagen en stund, men det gör det nästan alltid på torsdagar då det är Torsdagsgolfen. Blev en riktigt slöar dag.

FREDAG: Blev bara en kort tidningsrunda, sov dåligt under natten pga. av ont i nacke och käkar. Måste vara väldigt spänd på något sätt, är nog dags för en runda till Vännäs och massage på alla muskler som man ev. har. Kjell fick ett trevligt samtal från Inga-Lill, det gjorde honom glad. Var tvungen att fara och köpa mera micorlax till Kotte. Men vi hade tur han behövde inte få något denna dag. Måste vara byte av fodret som har gjort att han blivit sämre i sin tarm. Var en fin sommarkväll, men jag var för lat för att motionera trots det fina vädret.

LÖRDAG: Gick upp strax före åtta. Ville äta frukost tidigt för jag skulle ut och motionera då Kjell for till golfbanan. Åkte med honom upp i byn, sen blev det gång och joggrunda, blev totalt 3,9 km innan jag var hemma. Var skönt väder på förmiddagen för en motionsrunda. Blev lite OS även för mig på kvällen.

SÖNDAG: Sovmorgon, det var ju söndag. Blev terrängbanan innan lunchen, försökte sätta rekord på banan i år. Men har aldrig varit så trött efteråt detta år i alla fall, har inte tagit ut mig på det sättet tidigare. Brukar inte må dåligt efter en motionsrunda även om jag försöker göra rekord, men denna gång gjorde jag det. Och mina ben kändes verkligen matta, men det gick fort över i alla fall. Blev inget rekord, det fattades 15 sekunder för mig. Får bli en annan gång då jag är där. Blev 12 rätt på andelstipset, men det gav bara 163 kronor, men några tio blir det väl till burken för onyttiga saker. Bingo lotto började på kvällen, men där var det nit som vanligt. En fin sommardag och en fin sommarkväll, hoppas det blir flera sådana i denna månad.

 

www.rallyfarmor.com

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.