Veckoblogg för v 33 -2012

MÅNDAG: Vi gick upp vid sjutiden, Kjell skulle till Veckefjärden och spela golf. Tyckte jag kunde gå upp då också, hade tänkt ut och motionera. Men det blev tvättning av 2 maskiner och städning som blev min motion denna dag. Var till Bjurholm på fm. löste ut min tipsvinst och det blev mera än jag trodde 63 kronor var. Mina måltider intog jag på altan, var verkligen ett härligt väder för att sitta där ute och kika på katterna i kattgården.

TISDAG: Blev en tidningsrunda på morgonen, var skönt väder reda då på morgonen. Blev inte så mycket gjort under förmiddagen. På eftermiddagen var vi till Vännäs och innan vi åkte till massören så var vi och skulle kolla vart Stenbrottet var. Men vi körde alldeles för långt och kunde inte köra in på rätt väg för vi blev lite sena. Behövde verkligen hjälp med både nacke och axlar och ben. På kvällen såg jag på tv. bl.a.. på 3:an ser Superstar just nu. Men såg även Jerry Williams på Allsång på Skansen. Är enda gången man inte vill missa det programmet det är då han är där.

ONSDAG: Trött på morgonen, ingen motion från morgonen. Men då Kjell for och tränade i Bjurholm så åkte jag med och gick hem från Stensvattskorset. Ville inte gå för långt dagen efter behandlingen. Passade på att handla och så fick Kjell hämta varorna då han kom från sjukgymnasten. Blev Super Star på kvällen, en riktigt högsommardag var 23 grader i skuggan på eftermiddagen. Katterna trivs bäst ute på morgonen och kvällarna.

TORSDAG: 35 år sedan kungen ”Elvis” dog, minns än i dag vart jag var då jag läste det i tidningen. Blev ytterligare en fin och varm sommardag. Gjorde inte så mycket under dagen. Senare delen av eftermiddagen blev det en motionstur. Det blev drygt 30 min då, tur jag tog vatten med mig för det var gör varmt. Då jag kom hem strax före halv sex var det 23 grader i skuggan. Man svettas säkert bort 1 kg under tiden, men det kommer tillbaka sedan man druckit vatten. Senare på kvällen skjutsade vi ner Ulrika, Linn och Anna till flyget. De skulle på en sista minuten resa. Det är bra att det går att åka direkt från Umeå.

FREDAG: En dålig dag då det gäller både humör och motion. Men Kjell fick iväg mig till terrängbanan och prova 1,5 km banan på tid. Fast det gick tungt, var nog för varmt för mig för jag fick besvärligt med astman sista biten och efteråt också. Jag hade tänkt mig till Stenbrottet på kvällen. Men det kändes inte inspirerande då kvällen kom. Vi körde dit vid halv elva för jag trodde man skulle kunna höra musiken från parkeringen, men tji fick jag. Så vi åkte hem direkt. Får hoppas att det blir flera chanser till The Legends för det var dem jag var mest intresserade av att höra.

LÖRDAG: Var och handlade på förmiddagen och hämtade mitt andelstips. Jag har gått och funderat och längtat efter en mjukglass, men har inte köpt någon. Men då jag hämtade mitt tips så blev det en stor mjukglass och den var lika god som den man fick ibland som barn. Var säkert 50 år sedan jag åt en sådan glass i strut. Sköter om Ulrikas katter och det är den del spring, för de kommer inte in alla på en gång. Och så måste jag se till att alla får ordentligt med mat. Vill inte de skall svälta då man är kattvakt. Fick hjälp att få igång lyset på stolpen, kortslutningen som blivit har myrorna orsakat. Så nu skulle man få utrota dem alla som finns i närheten. Är så pass mörkt om kvällarna och nätterna att man vill ha stolplyktorna tända.

SÖNDAG: Sov ganska länge i morse. Kjell fick gå ner och släppa ut och in katterna hos Ulrika, jag orkade inte gå upp vid åtta. Innan lunchen så blev det motion efter gamla Hörnäsvägen och det blev personbästa för i år där. Så det går framåt, men det är en bit kvar tills jag kan gå under 20 minuter. Kjell och jag fick en idé att vi skulle fara till Terrängbanan och springa 1,5 km. Han har inte sprungit på minst 3 år. Och jag blev förvånad, för det blev snabbare än i fredags. Jag trodde inte jag skulle orka det eftersom det var 2:a gången jag motionerade idag. Skall rita ett kors i taket i kväll, för jag vann 100 kronor på Bingo Lotto. Är inte så ofta man vinner.

 

www.rallyfarmor.com

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.