Veckoblogg för v 34- 2012

MÅNDAG: En fin sensommardag, lämpligt varmt. Blev ingen motion på morgonen eller vid lunch. Vi for istället till golfbanan på eftermiddagen och där fick man 2 timmars motion. Gick ganska bra tycker jag själv. Utslagen fungerade, var lite andra slag som jag misslyckades med. Och efter 6 hål så började mina armar bli trötta. Men det var ändå en fin och skön motionsrunda.

TISDAG: En trist dag med regn, så det blev ingen motion. Då jag rörde på mig så gick jag till Ulrika och utfodrade katterna och släppte ut och in dem. Det blev en del turer dit under dagen, för de kommer aldrig in samtidigt, utan för det mesta en och en. Pratade med sonen, Lovisa verkar vara en pigg liten tjej i alla fall.

ONSDAG: Gick upp då Kjell steg upp, han skulle till Sörfors och spela golf. Jag själv for tidigt till Bjurholm och fick det sista gjort på bilservisen. Det gick inte göra en sak då jag var dit, men nu gick det vägen. Då jag kom hem blev det 1 mil på motionscykeln och så blev det 5 km innan middagen. Så jag fick bra med motion under dagen. Var länge sedan man cyklade, så det blev bara på lägsta växeln. Det var i alla fall en fin sommardag. Känns skönt med sådana dagar i augusti.

TORSDAG: Var en ganska slapp dag, men det blev en tidningsrunda i alla fall på morgonen. Sen åkte jag med Kjell till affären och handlade lite lätt och så gick jag hem. Köpte glass av glassbilen, det är den godaste glassen tycker jag. Fast egentligen skulle jag inte ha glass hemma, för det är frestande att ta en. Men Kjell skall ju inte behöva lida för att jag blir sugen och har dålig karaktär. På kvällen så blev det Umeå för min del. Skulle hämta Ulrika, Linn och Anna vid flyget. De kom hem efter sin veckas semester i Turkiet. Och de hade haft en bra vecka med både värme och sol.

FREDAG: Tidningsrunda på morgonen, duggregn var det då. Men det blev bra väder under dagen i alla fall. På kvällssidan fick Kjell fara och lämna in tipset sitt. Och så gick jag av efter vägen och motionerade fram till Anderssons i Agnäs. Det blev drygt 3 km i alla fall, men benen kändes som blyklumpar och jag blev otroligt less i hela kroppen. På kvällen var det verkligen fint ute då solen sken över åkern. Men det är mörkt ganska tidigt på kvällarna nu, så man märker att hösten är på väg. Och en del björkar är ordentligt gula också.

LÖRDAG: Gick upp i vanlig vardagstid, Kjell skulle fara och spela Grand Prixen. Jag åkte till Bjurholm på morgonsidan och handlade och hämtade mitt andelstips. Då jag kom hem blev det lunch och så tog jag fram dammsugaren och motionerade den. Även skurborsten fick motion och det kändes bra då det luktade gott efter skurningen. Det blev en motionstur direkt efteråt, gick ner till Ogerna och storbacken upp och så byn hem. Var bra väder för motion, varken för varmt eller för kallt. Jag fick hem en glad ”gubbe”, han hade vunnit Grand Prix tävlingen. Fick presentkort på Stadium, som han kan köpa något för nästa år. Blev mycket tv för min del på kvällen. Är inte ofta som det är flera program som man vill se samma kväll, men nu var det så. Vi hade 10 rätt på andelstipset och det blir nog ett par kronor i min burk.

SÖNDAG: Sov till halv nio. Då vi ätit frukost så tog jag itu med garderoberna. Vet inte vem som stökar till i dem, är säkert hustomten. Det blev bra då jag städat och lagt upp alla kläder och sorterat på rätt hyllor. Så nu hittar man där igen. Innan lunchen blev det Terrängbanan. Och då jag kommit runt så kändes det som jag hållit på i evighet och var dödstrött. Men då jag kollade tiden så visade det sig att det var personbästa. Blev både glad och förvånad, för det kändes inte som det under tiden jag var i gång i alla fall. Vi åt middag på golfrestaurangen, Kjell hade vunnit två dagens så vi passade på att utnyttja dem. Kändes bra att äta mat utan att behöva laga den och så var det himla gott. Vi lade till lite och fick den mat vi ville ha, för det fanns inte dagens då det var söndag. På kvällen blev det bingo lotto med nit lott så klart.

 

www.rallyfarmor.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.