Veckoblogg för v 40 -2012

MÅNDAG: Sov dåligt under natten och uppe tigigt. Hade en tid redan klockan åtta hos Folktandvården. Men det är bra med tidig tid också, för då hinner man inte gruva sig innan man skall dit. Gick ganska bra tycker jag själv. Blev ingen motion för jag hade ordentligt med träningsvärk i mina lårmuskler efter söndagsmotionen. Kändes man inte var van att röra på benen. Följde med Kjell till Balsjö då han skulle köpa bensin. På eftermiddagen blev det en tur till Karin och handlade lite lätt. Kvällen blev framför tv:n en hel del, var bl.a. ”Det okända”, vill för det mesta se det. Beror lite på vilket medium som är med i programmet.

TISDAG: Mulet från morgonen, men det var ganska varmt då jag hämtade tidningen och gick en liten runda. Så någon täckjacka hade man inte behövt ha på sig. Senare på förmiddagen kom solen fram och det var skönt att se den igen. Det blev promenad i det sköna höstvädret. Tog med mig kameran på en kort runda, så jag tog lite kort. Men innan kvällen var slut så hade regnet kommit.

ONSDAG: Vaknade av att SOLEN sken in i sovrummet, var ett tag sedan solen var framme redan från morgonen. Blev ingen tidningsrunda, var tvungen att fara till affären från början av dagen. Kjell skulle till Sörfors och spela golf och han skulle ha fika med sig. Därför en snabb handlingen. Men då jag hämtade posten blev det en runda, denna gång gick jag ner till Ogerna. Och passade på att tömma lite krukor med sommarblommor. Var verkligen en fin höstdag och det var kring 13 grader ute.

TORSDAG: Regnade en del under natten och även på morgonen. Var till Bjurholm på förmiddagen och var till apoteket. Det behövdes både medicin både till katt och folk. Blev en ganska behaglig dag. Så det blev promenad mitt på dagen. Marcus ringde och det gjorde mig glad. Vi blev bjudna på 20 års kalas, Elin fyllde 20 år. Men eftersom jag inte vet från dag till dag hur jag känner mig. Så bad jag att vi skulle få ta en annan dag i stället. Ringde till Inger på kvällssidan, var ett tag sedan vi pratades vid. Provade att cykla på hög fart i 5 km, men det blev tungt i både ben och bröst. Det märks att det var länge sedan man plågade sig på cykeln.

FREDAG: Tidningsrunda och en kort postrunda. Det var allt jag fick ihop under dagen. Hade tänkt cykla på kvällen, men jag ställde in det. Kände inte alls för att plåga mig.

LÖRDAG: Regnade en del då jag vaknade. Så det blev ingen postrunda. Då vi ätit frukost så for jag till Bjurholm och lämnade in Kjells tips och hämtade mitt andeltips. Och det blev 10 rätt på det, alltid något. Handlade lite lätt på Konsum innan jag for hem till Agnäs och handlade hos Karin. Blev 2 pass på motionscykeln så jag fick ihop 1,5 mil. Men det blev på den lättaste växeln och inte någon kanonfart precis, utan i behagligt tempo.

SÖNDAG: Sov länge i morse, var ganska trött kände jag. Grått och trist ute och även regnat under dagen. For ut och motionerade före lunchen, men blev så himla slut och trött. Fick gå en hel del under de 3 km, orken fanns bara inte. Det kändes som om jag hållit på i flera timmar och motionerat. Men det är ändå bra att få röra på sig. Hade tänkt cykla också på eftermiddagen, men orkan fanns inte för det. Kanske en annan dag det går bättre.

 

www.rallyfarmor.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.