Veckoblogg för v 1 – 2013

Har inte blivit att jag bloggat något på ett tag, har bara inte känt för det. Det har inte funnits något att skriva om tycker jag själv. Får se hur det blir framöver, skall göra ett ny försök i alla fall.

MÅNDAG: Trött då jag vaknade, men det blev en tidningsrunda i alla fall. Var och handlade lite lätt på förmiddagen hos Karin. Eftersom jag inte är någon som gillar nyår, så blev det en lugn dag. Men lite gott hade vi till middag och kvällsfikat. Såg en del på tv, var ett par bra program man kunde se innan det var dags att gå säng.

TISDAG: Började året lite sunt i alla fall, blev en promenad i det sköna vintervädret, varken för kallt eller för varmt. Dagen blev slö förutom motionen, kände inte för att göra något. Såg lite tv på kvällen.

ONSDAG: En dålig dag rakt igenom kan man säga. Hade helst inte villat stiga upp ur sängen då klockan ringde. Men jag tog mig i kragen och det blev tidningsrunda och en liten postrunda efter lunchen. Visserligen fanns det ingen post att hämta då jag gick, för det blev en sen postutdelning denna dag. Men det gjorde inget, för att få mest reklam och räkningar är väl inte det roligaste. Var till vårdcentralen på eftermiddagen och så fick jag en till medicin som jag skall prova. Får hoppas det blir mer av de bra dagarna framöver än de dåliga. På kvällen såg jag deckaren på tv 1.

TORSDAG: 18,2 minus då jag gick min tidningsrunda, så det blev att dra på sig täckbyxorna. Men det blev mildare fram på dagen, då jag gick postrundan var det kring 12 minus och det kändes kallare då än det gjorde på morgonen. Kanske det hade börjat blåsa lite, därför bet det mera i kinderna då. Blev lite tv på kvällen även för mig.

FREDAG: Tidningsrunda och en kortare postrunda sen blev det en tur till Ogerna på eftermiddagen, det var skottat ner dit. Skall prova att gå skoterspåret som finns och se vart jag hamnar om jag går det. Blev städning på förmiddagen, det behövdes för det var en del katthår. Så det var skönt då det var klart och luktade nyskurat. Fick klart med rum till Jokkmokksmarknad. Ser verkligen fram emot den resan som vi skall göra med S o. L. Får hoppas bara det inte blir så kallt. På kvällen blev det både ”På spåret och fars på kanal 7”.

LÖRDAG: 20,6- grader så det blev ingen tidningsrunda och inte någon annan motion heller under dagen. Vi var och handlade på förmiddagen och så hämtade jag mitt andelstips. Och även andels tipsvinsten från förra helgen, 11 rätt och det blev 73 kronor i min burk. På eftermiddagen fick vi storfrämmande. Marcus, Elin och lilla Elvira. Hon har växt bra sedan vi såg henne den 9 november. Och går nu ordentligt, stadigt och bra. Vi fick försenad julklapp från dem, en fin almanacka med bilder på Elvira. Det är roligt med en sådan julklapp, man kan nu se hur hon växt under året. Sen fick jag en fin blomma från Flurkmark och så fick vi fribiljetter till revyn. Och så fick jag födelsedagspresent av Marcus, Elin och Elvira. Ett jättefint Elvis fat. Har flera saker i samma serie, så nu skall jag försöka hitta ett bra ställe där de får vara tillsammans, vasen, ljuslyktan, skålarna och så detta fina fat. Sen fick jag telefon från Gtb. Det var Lovisa först, hon var riktigt pratsjuk och ville beställa en rosa tröja till sig själv och sin docka. Och så blev det prat med sonen. Marcus, Elin och Elvira var kvar så de åt hos oss. Kändes verkligen bra att få besök av dem och även telefon från Gtb. Så det kändes som om jag hade både julafton, och födelsedag denna dag.

SÖNDAG: Sovmorgon, vaknade inte förrän klockan nio. Har varit ganska slö hela förmiddagen. Såg då tjejerna åkte skidor. Då vi ätit lunch så gick jag ut i det sköna vintervädret, kring 10 minusgrader. Gick ner till Ogerna och så blev det skoterspåret en bit. Det är så pass hårt så man kan gå i skor, är betydligt trevligare att gå i dem än i stora stövlar. Kändes bra då jag varit ute och gått och rört på mig en stund. Får hoppas jag kommer mig för att röra på mig mer i januari än det blev i december månad. För då blev det inte särskilt många timmar i veckan. Men ett nytt år har ju börjat och kanske det kan bli ett bra år också, den som lever får se.

 

www.rallyfarmor.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.