Veckoblogg för v 35 – 2013

blogg35-2013

MÅNDAG: Fin sommardag även denna dag, men humöret var inte alls bra under dagen. Men jag kom mig för att ringa sjukgymnasten i alla fall. Och så pratade jag länge i telefon med min kompis Sonja. Vi brukar ringa varandra 3-4 gånger om året och då blir det långa samtal. Såg en del tv under kvällen.

TISDAG: Även denna dag var det en fin sommardag, varmt och skönt. Var uppe lite tidigare än jag brukar. Skulle fara och ta ett prov halv nio på sjustugan, sen halv tio var det sjukgymnasten. Så nu hoppas jag att det kommer lösa sig för mig. Men det blir många besök skulle jag tänka mig. Har gått ett tag med detta. Det är från höften och ischiasnerven som det onda kommer ifrån. Fick kattmaten med postbilen, är verkligen bekvämt med att få hem kattmaten till dörren. Vi tvättade bilen hos Ulrika, så den blev någorlunda ren igen. På kvällen tittade jag på ”Vem kan slå en pensionär”, gillar det programmet.

ONSDAG: Min första dag som hundrastare, det blev en tur på förmiddagen och en tur på eftermiddagen. Det blåste under dagen, men blev ganska varmt på eftermiddagen. Är alltid trevligt med att gå ut med Spike. Men tuggpinnarna jag köpte, gillade han inte. Tur jag hade grisöron kvar, så han fick ett på eftermiddagen och så köpte jag lite godis kex till honom. Som han skall få också. Hade ont till och från under dagen, men jag får väl leva med det ett tag till. Men det är bra att vara hundrastare, då kommer man sig ut, spelar ingen roll om man har ont eller är dåligt väder. Så jag är glad att jag får denna chans.

TORSDAG: Dålig nattsömn, vaknade flera gånger pga. att det värkte i ben och höft. Svalt då jag hämtade tidningen, men sedan blev det ganska skönt ute. Var till sjukgymnasten från morgonen och gick ut med Spike då jag for hem. Blev två rundor som vanligt med honom, bra att kunna låna hund. På kvällen blev det tv kväll, torsdags kvällar är det för mig.

FREDAG: Fint väder hela dagen. Var ute med Spike som vanligt två gånger. Hade köpt billig fisk på x pris, Alaska Pollac, av Ica Basic. Men den fisken är inte människoföda, det var en hemsk konsistent på den, seg. Jag brukar inte köpa till oss själva fisk av Ica Basic, men jag gjorde det nu. Aldrig mer jag kommer köpa den. Kan hända det gått bättre att äta den om den varit stekt, men nu skulle vi ha kokt fisk och därför satsade jag på den billigaste. Katterna fick äta upp det som blev över och de tyckte om den i alla fall. Nej, fisk ska vara gott och av bättre kvalitet. Efter den hemska middagen blev det Bjurholm, hämtade mitt andels tips och lämnade in Kjells och så handlade vi för helgen.

LÖRDAG: Inga promenader, motion fick jag under tiden jag bakade mjukkakor. Gjorde efter 2 olika recept, får snart höra vad Kjell tycker om de nya mjukkakorna. Skönt att ha matbröd i frysen, man gör stor vinst har jag märkt att baka själv. Kjell var på golfbanan, de hade en jubileums tävling. Men han stannade inte på middagen efteråt utan kom hem och åt blodbröd, vitsås och fläsk. Kände av bakningen på kvällen, men inte lika ont som sist jag bakade så det går åt rätt håll verkar det som. Och vågen visar åt rätt håll också.

SÖNDAG: Vi hade sovmorgon i morse, kändes som jag behövde det. Vi var och tittade på flickorna som spelade fotboll. De vann med 2-1 denna gång, har vunnit alla gånger jag varit och sett dem. Regnade på slutet av matchen och innan vi for hem var jag till Konsum för att köpa något gott till middagen. Hade tänkt mig till terrängbanan, men regnet gjorde att jag ställde in det. Får bli en riktigt vilodag, utan varken motion eller bakning. Men jag får ju en del motion med Spike turer, det är 4 -5 veckor kvar att gå ut med honom. Så jag kommer få bra med motion den tiden i alla fall och så är det trevligt göra också, att gå ut med honom. Får hoppas man har lika tur med vädret nästa vecka också, för det har varit fina dagar under denna vecka.

www.rallyfarmor.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.