Veckoblogg för v 36 – 2013

blogg36-2013

MÅNDAG: Blev en tidigare morgon, jag hade tid hos sjukgymnasten redan klockan åtta. Men jag tycker det är bra med morgontider. Och jag kunde åka hem och ta en extra kopp kaffe och slöa en stund innan jag gick ut med Spike. Var en ganska fin höstdag och var riktigt skönt ute. Det var en slapp dag, känt mig trött hela dagen.

TISDAG: En mycket fin och varm höstdag, det är verkligen härligt då det är sådant här väder. Och ingen knott eller mygg. Var ute med Spike som vanligt, är bra att man har tur med vädret då man skall vara hundrastare. För jag äger nämligen inga regnkläder, så jag är glad för varje solig höstdag jag kan få under denna tid. Kjell upptäckte att hans kombidunk till motorsågen var borta. Han hade den framme efter vår lilla väg på måndagen vid lunch tid. Och glömde den kring rastplatsen. Många hade sett dunken strax efter lunch, men sedan försvann den från vägen.

ONSDAG: En fin sensommardag, är rena sommardagarna. Var ut med Spike på förmiddagen, men först så kollade jag när Obama landade. Lite svårt att fatta att ett så stort plan kan hålla sig kvar i luften. Var och handlade lite lätt innan jag for hem. Sen blev det bara en kortare tur med Spike på eftermiddagen. Vi for och röstade på kvällssidan och så for jag och levererade tomater. Då vi for hem så blev det motion efter Agnäs vägen, försökte jogga sista kilometern. Men det gick inte så bra, fick ont ganska fort.

TORSDAG: Solig och varm höstdag även denna dag. Var till sjukgymnasten från morgonen. Men var ledig från hundpromenader, så jag passade på att ta det lugnt och gick bara mina korta postrundor. Blivit en del tv under eftermiddagen och även under kvällen också. Men jag saknade promenaderna med Spike, trevligt göra på dagarna och bra för orken och motionen.

FREDAG: Varm och solig dag även denna dag. Blev Spike rundor igen och han verkade glad då jag kom. Fick en 10 kg säck med torrfoder RC till Petter och Tarzan, så nu är det rätt mat för dem igen. Bekvämt att få hem fodret ända till dörren. Var till Heja och terrängbanan på kvällssidan, men det blev bara 1,5 km. Men jag kunde jogga ganska mycket, och jag har mindre ont och det gör ju också att det går bättre. Skulle ha gått till sjukgymnasten tidigare. Men nu vet jag, att man skall söka hjälp i tid.

LÖRDAG: Var trött då klockan ringde, så jag låg kvar. Men det tog inte lång stund innan Tarzan kom och störde, han gillar inte att man sover sedan klockan ringt. Kjell var och gjorde en del saker för byn, med andra byamän. Jag var till Bjurholm och hämtade min stora tipsvinst från förra veckan, 18 kronor. Och så handlade jag för helgen, var ytterligare en fin och varm höstdag (sommardag). Passade på att tvätta lite och hängde ut tvätten. Inger ringde och det är alltid roligt prata med henne en stund. Var ute på Heja och terrängbanan tidigare på kvällssidan, blev 2,3 km denna kväll. Fick räcka med den motionen, gick bra tycker jag själv. Konditionen har blivit bättre med Spike rundor, så det är bra att jag får gå ut med honom några veckor till. Linn var till Vännäs och spelade fotbolls cup och hon fick göra 3 mål totalt, synd att man inte var där och fick se det. Men förhoppningsvis så fortsätter hon med fotbollen något år till. Kjell fick tillbaka kombidunken och det blev han väldigt glad över. Den som hittade den kom hem med den.

SÖNDAG: Kjell uppe med tuppen, redan 06:00, han skulle till Norrfjällsviken och spela golf, med andra Bjurholmare. Själv så låg jag kvar till normal tid. Efter frukosten så blev det tapetsering i köket uppe. Och tapetrullen räckte förståss inte till allt, men jag hade färg kvar sedan vi gjorde om sovrummet och den ljus gröna färgen passade bra tillsammans med den tapeten jag köpte, så jag målade där kylskåpet stått tidigare. Blev ganska nöjd trots allt. Jag lånade Ulrikas bil och var och köpte mig onyttig mat, en kebab rulle. Den räckte både till sen lunch och senare middag och blev över till ett mål till. Men jag har nog gjort av med ganska mycket kalorier under dagen, så jag tror inte den förstörde så mycket för mig, gott var det i alla fall. Jag hann nästan klart innan Kjell kom hem, har bara lite målning kvar. Har varit en fin sommardag även denna dag, får hoppas det blir lika fint till veckan också.

 www.rallyfarmor.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.