Teckna cancerförsäkring ??!!

Fick ett olustigt mail häromdan ….”Teckna en cancerförsäkring ” !    Kan man försäkra sig mot sånt , var min första tanke .

Dom menade ju förstås att man skulle se till att få en bättre ekonomisk trygghet vid ev sjukdom …

Men , jag tänker då .. Har vi inte en allmän sjukförsäkring här i landet som omfattar ALLA människor och ALLA sjukdomar .

Eller håller vi på att så smått bli pålurade nya ” reformer ” som gör att vi istället själva ska se om vår trygghet vid sjukdom ?!

Samtidigt undrar jag hur min adress har nått detta försäkringsbolag .

Då hör jag på nyheterna att vissa myndigheter säljer våra adresser för 2 kronor !

Jag funderar vilken myndighet som haft intresse för att lämna ut adresser för den reklamen om cancerförsäkring ?

Försäkringskassan , förstås . Så kan dom göra roligare saker med sina pengar än att betala ut sjukkasse-ersättningar !

Vad är det egentligen som händer över våra huvuden ??

En kommentar

  1. Sara

    ser nu det var många år sen du skrev men din blogg dök upp då jag sökte just på detta då jag i ca 2,5 års tid fått dessa mail du beskriver.till slut blev jag så less för jag hade ingen försäkring alls och så blev jag just sjuk i detta ,till slut skrev jag till dem att herre gud.kan ni låta mej vara?jag är sjuk i vancer och då får man inte ta en försäkring ens och inte hade jsg nån innan.glad för varje minut inte sjukdomen snurrar i mitt huvud och jag blir upprörd av detta trackaserande av er.1 gång i veckan får jag detta mail,även efter deras ursäkt och lovande att de ej ska störa mer.ja menar folk förstår nog att ta försäkringar utan att att dessa ska prackas på en.och jag lever utan inkomst och det borde dom väl med kunna kolla upp om det är så att dom får ens uppgifter genom försäkringskassan.Hade inte en aning om att det funkade så !undra om alla får mailet eller om de väljer ut folk..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.