Filmstudio

Har nog tidigare talat om att jag är medlem i Lidköpings Filmstudio .Men eftersom jag är osäker drar jag det en gång till .
Alltså …. Man får se 7 filmer för 220 kr . Billigt eller hur ! Och som grädde på moset är det en åttonde film denna termin , eftersom föreningen fyller 60 år . En hemlig film … spännande !
Spännande , är det varje gång , just det här att man inte vet riktigt hur bra filmen är . Vi får ju ett program , som beskriver vad filmerna handlar om , men det är ändå väldigt olika … Olika vad man tycker förstås . Vi poängsätter filmerna 1-5 . Om vi vill .
Det som främst skiljer denna filmvisning från att gå på en ” vanlig ”bio är tystnaden … Inte ett prassel hörs … Men , just idag var det en kvinna , som satt och prasslade med en godispåse …. Och det var nog det enda , som hördes i den fullsatta biosalongen eftersom det var en spännande och ovanlig Dansk film .
Ovanlig , så tillvida att hela handlingen försiggick på en larmcentral .En polis , som fick ett samtal från en kidnappad kvinna . Och hans vedermödor för att hjälpa henne ….. Många svängningar i handlingen ! Mycket spännande ! En klar femma !
Titeln : ” Den skyldige ” .
Den kan jag rekommendera !

Ha en bra helg !

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.