Stillhet

Inget ont som inte har nåt gott med sig , heter det ju .Och i vissa stycken kan jag hålla med om det . Om man som jag tycker om att ligga länge på morgonen så har det vissa fördelar det här med Pandemin ( fast jag hade hellre sett att vi sluppit den ).
Det är ingen som så där spontant ringer på dörren tidigt . Och med tidigt , menar jag förmiddag .
Mina sena morgonvanor gör också att det aldrig blir långsamt , eftersom halva dan redan har gått innan jag börjar aktivera mig .
Se det som ett tips !!
Eftersom jag inte tillhör regeringen , så bokade jag av klipptiden hos frissan , eftersom jag tyckte att det ju var en ganska onödig åtgärd . Detta skedde för flera veckor sen . Men nu när jag råkar gå förbi en spegel och kastar ett öga i den så ser jag att frisyren mer och mer börjar likna Boris Johnssons . Ni vet Englands premiärminister.
Tar också på munskydd när jag går in i affärer . Men hitintills har folk tittat på mig som om jag kom från månen . Men det kanske ändrar sig nu eftersom hälsomyndigheten tycks ha ändrat inställning .
På tal om månen , kan jag berätta en rolig historia som jag hört från en släkting i Norrland .
När Amerika hade utfört den första månlandningen ,var släktingen på besök hos ett äldre par . Han frågade mannen vad han tänkte om detta att landa på månen ?
Svaret blev : Dom håller väl på o djävlas så den slocknar !!

Nu önskar jag er GOTT NYTT ÅR !

3 kommentarer

  • Inga-Britt Gustavsson (inläggsförfattare)

   Tack ! och God Fortsättning till er alla !
   Va roligt att du läst och att du hörde av dig ….
   KRAM !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.