Äntligen lite vitt ute …..

Vad gör du hela dan ? Den frågan fick jag av en närstående , smittfri person på förmiddagen idag .
Jaha , vad svarar man på det i den nuvarande isoleringen .
Ligger länge ! Så vips …. är klockan redan två . Och det är ju snart kväll . Dessutom rör man ju sig betydligt saktfärdigare nu vid den här åldern . Så kanske det är nån skidåkning på TV . Intressant !
Intressant ska det också bli ikväll att se Carina Bergfeldts debut ,som Skavlan-ersättare . Hon härstammar från Götene . Grannkommun till Lidköping . En hyvens tjej denna Carina . Har henne på Facebook . Hon skriver så roligt . Dessutom kommer jag nu på att hon är ju också hedersdoktor vid Umeå Universitet !! Vilket inte gör saken sämre .
Sen vid halv åtta är det miljoner , som delas ut i Postkodlotteriet…..till just Lidköpingsbor . Dock inte till mig . Fast jag bodde i den postkoden för 20 år sen . Men det räknas ju inte . Och inte har jag nån lott heller .
Har hämtat upp det Oranga Kuvertet från brevlådan idag . Men inte öppnat det . Då kommer jag att bli på dåligt humör !!
Ha en bra HELG !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.