Händer det nåt ?

Härinne hos mig händer det i alla fall inte så mycket .
På morgonen när jag vaknar , ( eller rättare sagt förmiddan) då kan jag få för mig att jag känner mig energisk , och ska nog ta itu med både det ena och det andra .Men det rinner snart av mig när jag kommit ur sängen .
Idag har jag iaf åkt och handlat . Med sonen , som är sjukskriven . Han är snickare och har sågat sig i handen på jobbet . Gipsad , men kan ändå köra bil eftersom det är tummen som råkat värst illa ut.
Då fick han för sig att vi kanske kan luncha ihop ute ! Ja , inte mig emot ….. Lite folk på den utvalda restaurangen och med glesa bord . Trevligt !
Men efter så många händelser samma dag så blir man ju väldigt trött . Somnade framför TV: mitt i Tegnells prat om Coronan .
Ingen snö här , men minusgrader . Ingen halka , som tur är .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.