Tvångstankar …

när det gäller gårdagens så kallade melodifestival .  För även om man som jag lätt faller i sömn när det är tråkigt , känner jag ändå att jag borde nog titta på det och se hur det går .

                    I går kväll så kom jag på att man kanske kan proteströsta !

           Sagt och gjort . Alltså höll jag mig någorlunda vaken under de olika sånginslagen . Och kom då fram till att Tomas Di Leva är min kandidat..  Man kan ju rimligen inte skicka en sån person till en schlagertävling .

                Dessutom kunde jag ju skänka 2 telefonsamtal till Radiohjälpen vilket jag tyckte liksom på nåt sätt legimiterade min proteströstning .

                              Jag ser fram emot när han den brune med vågorna i håret , Ranskog ska delta .     Han är favoriten i min proteströrelse !!

En kommentar

  1. SN

    Bra idé. Själv har jag hittills endast kollat när det är reklamavbrott i gamla avsnitt av ”Morden i Midsommer”. Det räcker för att hålla sig informerad om det som står i kvällspressen dagen efter. Men den här gången fanns ju ingen Torsten Flink-typ med och tog nya djärva grepp.
    Meloditävlingar har alltid intresserat oss. På 60-talet föreslog en kyrkoherde att man skulle flytta gudtjänsttiden för att inte mässan skulle kollidera med Svensktoppen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.