Skilda världar i NBA

Det är just nu skilda världar för NBA-svenskarna.

Jonas Jerebko har stort förtroende i Detroit Pistons – han spelade 27 minuter i segermatchen mot Cleveland Cavaliers (103-80). I protokollet finns 10 poäng, 7 returer och en block mot självaste LeBron James.

Jerebko sänkte två av tre trepoängare. Kanske mest anmärkningsvärt var att Detroit som lag sköt 17 av 31 från trepoängslinjen. Cleveland orkade bara med 5 av 29.

Jeff Taylor har efter sin avstängning på 24 matcher gjort inhopp i tre matcher  med ett snitt på sex minuter, en poäng och 1,3 returer. Nu har han skickats ned i farmarlaget Austin Spurs i D-League där han enligt klubben kan få ”värdefull speltid”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.