Sundsvall värvar vidare

Skuldtyngda herrligalaget Sundsvall Dragons värvar vidare.

Näste man in ska vara en ny jänkare modell forward/allroundspelare

– Så här är det, vi har nått en muntlig överenskommelse. Nu handlar det bara om detaljer, säger coachen Tommie Hansson till Sundsvalls Tidning.

Namnet på amerikanen hemlighålls ett tag till av Hansson som beskriver sitt fynd så här:

– Som ung spelade han pointguard, men när han växte bytte han position. Jag skulle vilja säga att han kan spela på alla positioner från ett till fyra, säger Hansson till ST.

Om allt går i lås ska nya jänken presenteras inom kort.

– Om allt går som det ska kommer det här bli bra. När han väl är på plats här skulle jag vilja påstå att vi har ett bättre lag i år än vad vi hade i fjol, säger Hansson – som i fjol tog Dragons till semifinal efter krossen i raka matcher mot LF i kvarten. (I semi tog det stopp mot Södertälje).

Redan tidigt i juli månad gjorde Dragons klart med amerikanske komboguarden Jordan Downing. Han har nu landat i Sundsvall och ska alltså inom kort få sällskap av ytterligare en ny amerikan.

När det gäller uppmärksamheten kring kronofogdens (och andras) jakt på Dragons obetalda skulder så har Svenska basketbollförbundet (utan att nämna någon enskild klubb) gått ut med ett förtydligande kring det här med klubbarnas ekonomi och tillstånd att spela i ligan.

Bland annat skriver förbundet så här: ”Skulder är i sig inget hinder för att ha en ekonomi i balans så länge en överenskommen betalningsplan följs (det går att jämföra med privatlån för exempelvis bostad).”

Hela förbundets förtydligande finns att läsa här

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.