Silly: Byter klubbadress

23-årige forwarden Abdou Medjedoub byter klubbadress. Nässjö blir Norrköping.

– En spelare vi följt under en längre tid. Han är väldigt atletisk och en väldigt bra förvarsspelare som kan täcka många olika positioner. Jag har sett honom spela försvar på såväl Toni Prostran (guard), som ”Jocke” Kjellbom (center), säger coach Adnan Chuk till Folkbladet Östgöten.

– Det känns spännande att vara här. Jag kommer alltid bidra till 100 procent oavsett vad det gäller och vad coacherna vill. Ser verkligen fram emot ett riktigt roligt år i Dolphinslinnet, säger Abdou Medjedoub till Dolphins Facebooksida.

 

En kommentar

  1. Jens

    En mer oslipad variant av Jeff Taylor – som jag tror kan komma att spela i Norrköping inom en inte allt för avlägsen framtid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.