Helfestligt mot Umeå (?)

Jämtland Basket har haft årsmöte och det rapporteras om glada miner och positiva besked. Föreningen är skuldfri för första gången på nio år och har under den perioden gått från en miljon i skulder till ett positivt eget kapital på 3.377 kronor. Årets vinst redovisades på årsmötet till 49.744 kronor.

Bloggen noterar mitt i denna glädjeyra att Jämtland Basket så sent som i december räddadas från konkurs då Östersunds Kommun med skattemedel beslutade om bidrag på 800.000 kronor för att basketlaget i herrligan skulle överleva säsongen.
Nyvalde ordföranden i Jämtland Basket  Erik Westin har en hel del jobb framför sig.

I Östersund finns stora förhoppningar på ”Nya Sporthallen” med restaurang som ska invigas någon gång i höst. Men arenan är inte klar till början av serien. Eftersom tidsplanen för invigningen av Nya Sporthallen är osäker, har Jämtland tvingats flytta sina två första hemmamatcher. Hemmapremiären i Basketligan är i dagsläget tänkt att ske i slutet av oktober.

Jämtland Basket hoppas på en helfestlig hemmapremiär – mot Umeå BSKT.

– Kommunen kan inte lova att arenan och restaurangen är klar i början av oktober. Preliminärt blir det hemmapremiär mot Umeå, i omgång 4, säger klubbdirektör Peter Johansson till ÖP.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.