Möter BSKT med respekt

Norrköping Dolphins tar på tidagskvällen emot Umeå BSKT. Ett möte med respekt.

– Vi fick en tuff match mot Umeå borta senast och då hade inte Rudy Mbemba anslutit till laget, så vi måste fortsätta att gå in med 100 procent fokus i varje match. Laget består inte enbart av Rudy utan man har fyra importer och bra svenska spelare och man har ett djup i laget som man måste ha respekt för, säger Dolphins caoch Adnan Chuk till klubbens hemsida.

Rudy Mbemba-effekten har gett Umeå två raka segrar med massor av offensiva poäng. Tidigare i höstas förhandlade just Norrköping med stjärnguarden, det blev aldrig nbågon överenskommelse och nu kommer han som motståndare med Umeå.

– Umeå har en bra coach i Jesper Gustavsson som givetvis är glad att man fått Rudy till laget vilket gör att de andra kan spela med större självförtroende. Vi kommer inte att sätta någon speciell spelare på Rudy utan vi kommer att fortsätta spela den ”lagbasket” som vi är bra på och kan vi bara skjuta som vi gjort de senaste matcherna så blir ju möjligheten att förlänga hemmasviten betydligt större, säger Adnan Chuk.

När lagen möttes senast vann Dolphins en lågpoängsmatch med 62-56.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.