Om guldcoachen: ”Vi har pratat”

Bland tänkbara coachnamn som Udominate pratat med finns Kelly Grant, senast i Uppsalas damer och tidigare framgångsrik herrligacoach för Uppsala och i Norrköping – där han tog två SM-guld. NSD-bloggaren Max Wiik har intervjuat med Kelly Grant  ombland annat kontakterna med Umeå-klubben.

”Det var ett tag sedan vi pratade. När Tamara försvann så pratade jag med Oscar (Stenberg) lite grann. Och sen när vi spelat hemma har vi pratat om nästa år. Men det har inte varit något konkret”, säger Kelly Grant – som också till NSD-bloggen på fråga om han skulle vara intresserad av att coacha Udominate säger; ”Jag är definitivt intresserad”.

Till undertecknad skriver Udominates general manager Oscar Stenberg i ett sms som svar på fråga om hur det ligger till med Kelly Grant;

”Inget mer än att han är ledig sedan en tid och vi har pratat, men det var i februari.”

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.