Lagkapten lämnar Udominate

Nu finns beskedet. Agnes Nordström, som de senaste säsongerna varit uppskattad lagkapten i Udominate,  har skrivit kontrakt med moderklubben Uppsala.

Lösningen är att Agnes Nordström, 28, har erhållit IT-miljardären Niklas Zennströms basketstipendium för att kombinera elitspel i Uppsala med studier på universitetet.

– Vi är fantastiskt glada att Agnes kommer hem till oss, säger klubbdirektören Sonja Entzenberg till UNT.

Fotsatt kvarstår frågetecknet kring när Agnes kan börja spela matcher igen. Hon jobbar med rehabträning med den fotskada hon haft en längre tid. Förra säsongen gjorde hon comeback efter operation, men fick nya problem och det blev ”bara” 16 matcher totalt med snittet 19 minuter, 6,5 poäng, 4,0 returer och 3,1 assists.

–  Hon kommer inte vara med från början av säsongen, men vi har inte bråttom med henne. Vi tänker långsiktigt, säger Sonja Entzenberg, som hoppas på många säsonger för Nordström i Uppsalalinnet.

I Uppsala Basket får Agnes sällskap av Ashleigh Brown som är klar som assisterande coach. Klubben jagar ny headcaoch efter Thomas ”TJ” Jackson.

– Vi har en coach som vi väldigt gärna vill ska komma till oss. Hen har varit på besök i Uppsala och det känns väldigt bra och vi hoppas ha det klart den här veckan, säger Sonja Entzenberg till UNT.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.