Värvas från Brynäs

Johan Stark värvas från posten som klubbdirektör för Brynäs IF i Svenska Hockeyligan och blir ny GeneralsekreterareSvenska Basketbollförbundet.

– Vi har gjort en drömvärvning till Svensk Basket. Johan kommer till oss med erfarenheter från elitidrott och näringsliv som vi är övertygade om kommer att bidra till ännu mer fart i vår sports fortsatta utveckling. Att han själv har spelat basket och har barn som är aktiva gör att han har förståelse för sportens möjligheter och utmaningar i Sverige, säger Mats Carlson, ordförande för Svenska Basketbollförbundet, i ett pressmeddelande.

– Det känns lite som att komma hem igen. Basketen finns i mitt DNA. Det är en spännande och rolig utmaning att tillsammans med teamet på SBBF få möjligheten att hjälpa till med att utveckla Svensk Basket, säger Johan Stark, som tillträder tjänsten som generalsekreterare under februari 2018

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.