Coachen tillbaka i ligan

Wetterbygden Stars damer är nykomling i basketligan. Det betyder att Frasse Pinto, som tidigare varit flera år i Alvik,  är tillbaka i högsta serien.

Frasse Pinto, som även är assisterande coach i damlandslaget, har förlängt sitt kontrakt med Wetterbygden.

– Att göra klart med “Frasse” har varit en ambition sedan en tid tillbaka. Jag tror inte folk förstår vilken nivå “Frasse” håller. Vi ska vara extremt lyckliga över att ha en sådan kraft i vår organisation. Förutom hans kompetens och erfarenhet från den här nivån vi nu ska tävla på, så är ju hans blotta närvaro i vår organisation också en faktor som kan komma och avgöra till vår fördel när potentiella spelare utifrån ska bestämma sig för nya klubbadresser vart det lider, säger Wetterbygden Basketballs sportchef, Dennis Aulander till klubbens hemsida.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.