Klart: Mera Europa-spel

BC Luleå ger sig på mera Europa-spel. Klubbens styrelse har tagit beslutet att skicka in anmälan till FIBA Europe Cup 2018/2019.

– Vi var med i kvalet till Champions League i fjol och det känns väldigt kul att vi fortsätter att tävla internationellt även denna säsong. Alla FIBA-turneringar håller hög standard ”, säger klubbdirektör Lars Mosesson.

”Vi är nog den klubb i basketligans historia som varit ute i Europa och spelat mest genom åren. Matcherna i Champions League gav oss blodad tand och vi känner att vi vill vara på den här nivån och mäta oss även i fortsättningen”, säger Mosesson.

I fjol föll BC Luleå knappt mot belgiska Telenet Giants Antwerp i kvalet till Champions League. Även i Europe Cup kommer det inledningsvis handla om kvalspel.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.