Klart: Båda dömda överklagar

Det är redan nu klart att det blir ett överklagande av domen i Sundsvalls tingsrätt där Sundsvall Dragons tidigare ordförande Anders Öhrn och klubbdirektör Anders Jansson fick tio månaders fängelse vardera för grovt bokföringsbrott (i Öhrns fall blev han även fälld för urkundsförfalskning).

– Vi tycker att det var en hård dom när det gäller påföljd. Det låg i och för sig i farans riktning, men inte att det skulle bli ett så långt fängelsestraff. Vi har för avsikt att överklaga domen, säger Öhrns försvarare advokaten Per Näslund till ST.

Uppdatering: Även Anders Jansson överklagar.

– Utifrån hans inställning i rätten så blev vi nog lite förvånade. Han hade sett fram emot en friande dom och har bestämt sig för att överklaga domen, säger försvararen Ulf Karström.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.