Silly: Prio-trio fortsätter

Wetterbygden Stars har gjort klart med förlängda kontrakt tör en trio som enligt sportchefen varit prio.

Det handlar om Jesper Wennerholm (pointguard som skrivit på för 1+1 år) , Albin Häll-Eriksson (shooting guard med tvåårskontrakt) och Jonatan Bohman (powerforward med ettårsavtal).

– Utvärderingen från ifjol pågår i viss mån fortfarande men redan tidigt kände vi att denna trio var prio för oss. Jesper Wennerholm har unika ledaregenskaper och är mångt och mycket vårt “klister” i Stars. Albin Häll-Eriksson hoppas vi kan ta nästa steg när han nu fått vara med i SBL ett år och fått erfarenhet av vad det innebär att spela med och mot de bästa. Jonatan Bohman har överraskat många i år med en arbetsmoral och ett mod som många gånger varit helt exceptionell, säger sportchefen Dennis Aulander.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.