Silly: Spelar hellre utomlands

Det femfaldiga mästarslaget på damsidan, Luleå Basket, ska som bekant försöka ta ett omtag efter den här säsongens uttåg redan i kvartsfinal.

Givetvis försöker Luleå om möjligt samla ihop ”hemvändare” till truppen 2019/2020. Men det verkar som att aktuella spelare hellre fortsätter sina karriärer utomlands. Norrbottens Media rapporterar att både Ellen Nyström och Josefin Vesterberg har andra planer är att spela i Luleå.

– Det är klart att Luleå alltid är intressant, men jag känner mig inte riktigt redo än. Jag vill se hur det går i Europa först, säger guarden Ellen Nyström som sannolikt fortsätter i spanska klubben Gipuzkoa.

– Jag är mest sugen på att fortsätta utomlands. Det känns som jag precis börjat resan och jag vill se hur långt jag kan komma, och inte ångra mig senare för att jag inte tog chansen, säger Josefin Vesterberg, som senaste säsongen spelade i belgiska Kangoeroes .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.