Älgjakt och frågetecken

På dagen för exakt ett år sedan skrev Bloggen ett inlägg om den svenska nationalsporten älgjakt. En favorit i repris är att ringa upp A3 Basket Umeås coach Janne Enjebo som befinner sig i de djupa skogarna i Jämtland.

– Det har gått bra, vi har skjutit fem vuxna och två kalvar. Själv har jag skjutit en vuxen, är det älgjakt så ska man skjuta älg!
Därmed har A3-coachen – precis som i fjol – ordnat råvara till en lagmiddag längre fram.

En veckas jakt är obligatoriskt i Enjebos jaktlag. Basketträningarna i Umeå är väl förberedda och sköts av assisterande coachen Luke Haskell.

Helgens match i första omgången av svenska cupen, där Umeå ska möta Uppsalas utvecklingslag, ska coachas av Luke Haskell tillsammans med A3 Baskets sportchef (och tidigare coach) Bosse Ågren-Malm. Anledningen till det är att Haskell ännu inte har rätt coachbehörighet i form av steg-ut-bildning, han påbörjar den tränarutbildningen nu i höst.

Läget i laget?
Alyssa Lawrence har med ”kristallsjukan” haft lite yrsel, hon får dock träna och spela basket när hon känner sig okej. De frågetecken som finns inför helgens cupmatch gäller de två nya importspelarna Lajahna Drummer och Tamara Radocaj, där hänger det på Migrationsverkets jobb när de blir spelklara. Men med övriga är det okej, deklarerar Janne Enjebo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.