Tajt mellan två coacher

Denna dag presenteras ”Årets coach” i SBL herr. I omröstningen visade det sig vara tajt mellan två coacher.

Och vinnaren är… Panagiotis Nikolaidis, Köping Stars.

Svenska Basketbollförbundets kommentar:
”Årets coach är en av Svensk Baskets största energispridare, lojal och van vid att koka soppa på en spik. Vid sidan av sina coachuppdrag inom Sverige har han lagt många somrar på att coacha ungdomslandslag i olika ungdoms-EM och en stor del av Sveriges talanger har gått genom honom. I Köping har alla bitar fallit på plats och ingen var nog bättre lämpad att ta över rodret i denna klubbs nya satsning. Med sitt positiva synsätt på livet, sin kunskap, erfarenhet och sitt ledarskap tog han Köping till en tredjeplats i SBL. Årets coach heter Panagiotis Nikolaidis!”

Röstresultat Topp 3 – Årets Coach (procent av rösterna)
:
48% – Panagiotis Nikolaidis, Köping Stars
44% – Henrik Svensson, Borås Basket
8% – ströröster på flera tränare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.