Silly: Stjärnan stannar

Lämpligt nog valde Alvik Basket att offentliggöra förlängningen med stjärnan samma dag som hon utsågs till ”Årets center” i SBL Dam. Janel McCarville är klar även för nästa säsong. Att trivas med livet i Stockholm är en sak, att försöka ta SM-guld med Alvik en annan sak – men amerikanskan brinner för mer än så.

– Jag är förbi stadiet när allt handlade om att vinna titlar och visa hur bra jag är. Nu vill jag lära ut och hjälpa andra bli bättre. Jag vill hjälpa de yngre spelarna i damlaget, spelarna i utvecklingslaget och mina tjejer i F04 att bli bättre. Livskvalitén är mycket viktigare nu, säger Janel McCarville till klubbens hemsida.

Hon hyllar också samarbetet med coach Fotios Ioannidis,

– Jag gillar hans “no bullshit”-attityd. Han är alltid uppriktig och säger vad han tycker vilket jag uppskattar. Dessutom har han en spelstil som passar mig väldigt bra. Han ser min kapacitet som postspelare och låter mycket av spelet gå via mig, även när vi spelar fritt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.