Silly: Trepoängsskytten kvar

Trepoängsskytten Niklas Larsson blir kvar i Köping Stars där han som lagkapten senaste säsongen snittade 30 minuter per match och 19,5 poäng. Från trepoängsland sköt han drygt 39 procent – vilket är precis så bra som 26-åringen levererat på totalt 276 matcher under sin tio år långa ligakarriär (Solna, Luleå, Jämtland, Köping).

– Alla vet att Niklas är en duktig skytt men hans storlek gör också att vi kan använda honom på flera positioner samt att hans basketintelligens ger laget en balans och trygghet på planen. Niklas bidrar också med rutin och ledaregenskaper vilket vi värdesätter högt i laget och i klubben. Niklas är redo att med hårt jobb ta ytterliggare kliv i sin individuella utveckling och parallellt sikta högt med Köping Stars säsongen 20/21, jag är grymt nöjd att han stannar minst en säsong till, säger Köpings coach Panagiotis ”Giotti” Nikolaidis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.