Silly: Sista (?) svenska pusselbiten

Köping Stars presenterar Alan Zekovic med orden ”det här kan vara den sista pusselbiten i den svenska stommen”.

Den 21-årige Uppsala-fostrade forwarden, 195 cm, kommer närmast från Norrköping Dolphins där han förra säsongen snittade 11 min/match och 2,9 poäng + 0,9 returer.

– Alan är en spelare som jag har följt och coachat i U18 landslaget. Han är en mångsidig och välskolad spelare som kan spela på flera positioner. Alan har en väldigt fin teknik och mycket bra spelsinne kombinerat med en bra karaktär som gör att han passar väldigt bra i Köping Stars. Den svenska stommen börjar bli komplett och vi har en klar bild av vilken typ av utländska spelare vi behöver utöka med, säger Köpings coach Panagiotis Nikolaidis till klubbens hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.