NBA: Hemska pengar

Dagen efter att LeBron James skrivit på till och med 2022/23 så blev ett nytt långtidskontrakt klart för Anthony Davis – det sträcker sig till och med säsongen 2024/25. Det är hemska pengar det är frågan om. 85 miljoner dollar för de två nya åren för James och 190 miljoner dollar för femårsavtalet med Davis.

Till detta har regerande mästarna Los Angeles Lakers uppgraderat laguppställningen genom att plocka in Dennis Schröder, Montrezl Harrell och Marc Gasol.

x x x x x

Steph Curry har tappat lekkamraten Klay Thompson (trasig hälsena) och precis som förra säsongen räknar väl ingen med Golden State Warriors, som får svårt att ens ta sig till slutspel med oerfaret nytt lag.
”Jag hör vad som sägs, men det sjunker inte in alls. Jag blev inte arrogant när alla tippade oss etta. Jag blir inte överväldigad av vad de än säger om oss den här säsongen”, säger Curry som hoppas och tror att klubbens unga och nya spelare ska kliva fram. ”Vi har ett talangfullt lag även om vi kanske ser annorlunda ut, men vi har ungdom, atletism, längd, speeed och förmåga att göra andra saker.”

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.