Spelare sent presenterad

Övergångsfönstret stängde den sista februari , drygt ett par veckor senare har Köping Stars presenterat Erik Flood som är ytterligare en spelare som lämnat ligajumbon Fryshuset.

Vid övergång mellan ligaklubbar gäller två veckors ”karenstid”, Erik Flood blev spelklar den 12 mars och i går den 17 mars skickade Köping Stars ut ett pressmeddelande om kompletteringen av truppen.

– Erik Flood är en ung och driven spelare som hela tiden strävar efter att bli bättre. Erik är fostrad i Eskilstuna men kommer senast från Fryshuset och har trots sin unga ålder även hunnit med spel i Spanien, Tyskland och Irland! Han har ett bra skott och är en aktiv försvarare som med sina 193 cm kan användas både som shooting guard och liten forward. Vi har haft kontakt med Erik inför tidigare säsonger och då vi alltid försöker hålla utkik efter träningsvilliga och hungriga spelare i regionen kändes det både naturligt och självklart att bredda truppen inför avslutningen av säsongen samt stundande slutspel, säger Köpings coach Panagiotis Nikolaidis.

Köping Stars har från Fryshuset även hämtat forwarden Leonard Halling-Ibo (som presenterades redan i februari.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.