Guldguard tillbaka i Umeå

Det blir ingen fortsättning för Janee Thompson eller Angeliki Vintisilaiou i Umeå. A3 Basket har gjort sitt val av ledande pointguard för säsongen 2021/2022. Som Bloggen tidigare nämnt så var det på gång med en comeback – och nu är det klappat och klart.

Tiffany Brown är tillbaka.

Den 34-åriga spelfördelaren har tidigare gjort fyra säsonger i Sverge, först i Uppsala och sedan tre år i Umeå – inklusive då SM-guldet bärgades 2019.

– ”Tiff” är ett säkert kort, en karaktärsspelare som hatar att förlora. Jag ville ha kvar henne även förra säsongen och det känns bra att hon nu återvänder efter en säsong i ligan i Polen, säger Umeås coach Janne Enjebo.

– Jag är glad att vara tillbaka i klubben och jag ser fram emot att få spela EuroCup igen. Det här blir min femte säsong i Sverige varav fjärde i Umeå, så jag borde ju nästan räknas som svensk vid det här laget. Genom mina alla år så har det genererat en hel del vänner och bekanta och det är roligt att få vara tillbaka på ”hemmaplan” igen. Jag ser fram emot den här säsongen och är redo om att ta tillbaka guldet till Umeå, säger Tiffany Brown till A3 Baskets hemsida.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.